PAC-MAN 3 #1 Публикувано 22 Март, 2013 Здравейте на всички в този полезен форум ! Казвам се Димитър на 34г. от София. От една седмица съм горд собственик на Хонда Сивик d15z3 . За сега съм много доволен от колицата, ускорява добре, возията е прилична, вътре е просторна (аз съм 188 см. ) седалките са удобни, няма фрапиращи забележки. Купих я за 1,900 лв., не знам много ли е, малко ли е, но мен ме устройва за състоянието в което е. Като обслужване смених следните неща; ангренажен ремък, ролка, водна помпа, масло, въздушен филтър , горивен филтър, маслен филтър. Цена за всичко плюс труд 340лв. Причината да стана фен на Хонда е един" CBR," който имам от 6 г. и досега освен смяна на консумативи не съм имал никакви проблеми:worthy:/> Забележките по колата са дребни ,но типични за този модел : провиснал таван (малко,но дразнещо) , малко ръжда по веждите, потропващо каре, датчик ABS , които тепърва ще оправям. За около 2 седмици прочетох почти всички теми за " Сивик" в форума и тъпи и вече дъвкани въпроси не смятам да задавам. Форума е перфектно организиран и има много компетентни хора, които помагат с каквото могат. Единственото ми питане е следното: Виждам ,че има вариант да се поръчват оригинални части с обща поръчка. Какъв е реда, и за поръчка към кого да се обърна ? Ако се налага спешно да сменям нещо, от къде купувате оригинални части и как познавате, че са оригинални. Поздрави на всички !:beer:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #2 Отговорено 22 Март, 2013 Здравей и добре дошъл Адаш . Честита придобивка. Има тема за оправяне на тавана, но предполагам си я чел За общите поръчки, всяка си има дати, от време на време поглеждай раздела и ще хванеш някоя, иначе в самите теми е показано как и какво да направиш за да си поръчаш дадена част . Относно частите, може би колегите в София ще ти помогнат Надявам се да съм ти бил полезен.пс: евала за изчистения пост Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon.trifonov 61 #3 Отговорено 22 Март, 2013 Честито колега, много безаварийни и само хубави емоции с хондичката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #4 Отговорено 22 Март, 2013 Pac-Man, много ме зарадва поста ти! Подредена, изчистено, подготвено - браво ! Ей такива съфорумци са добре дошли. Честито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове