Jump to content
PAC-MAN

+1 в Хонда клуб

Recommended Posts

Здравейте на всички в този полезен форум ! Казвам се Димитър на 34г. от София. От една седмица съм горд собственик на Хонда Сивик d15z3 .

За сега съм много доволен от колицата, ускорява добре, возията е прилична, вътре е просторна (аз съм 188 см. ) седалките са удобни, няма фрапиращи забележки.

Купих я за 1,900 лв., не знам много ли е, малко ли е, но мен ме устройва за състоянието в което е. Като обслужване смених следните неща; ангренажен ремък, ролка, водна помпа, масло, въздушен филтър , горивен филтър, маслен филтър. Цена за всичко плюс труд 340лв.

Причината да стана фен на Хонда е един" CBR," който имам от 6 г. и досега освен смяна на консумативи не съм имал никакви проблеми:worthy:/>

Забележките по колата са дребни ,но типични за този модел : провиснал таван (малко,но дразнещо) , малко ръжда по веждите, потропващо каре, датчик ABS , които тепърва ще оправям.

За около 2 седмици прочетох почти всички теми за " Сивик" в форума и тъпи и вече дъвкани въпроси не смятам да задавам. Форума е перфектно организиран и има много компетентни хора, които помагат с каквото могат.

Единственото ми питане е следното:

Виждам ,че има вариант да се поръчват оригинални части с обща поръчка. Какъв е реда, и за поръчка към кого да се обърна ?

Ако се налага спешно да сменям нещо, от къде купувате оригинални части и как познавате, че са оригинални.

Поздрави на всички !:beer:/>

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей и добре дошъл Адаш :) . Честита придобивка. Има тема за оправяне на тавана, но предполагам си я чел :) За общите поръчки, всяка си има дати, от време на време поглеждай раздела и ще хванеш някоя, иначе в самите теми е показано как и какво да направиш за да си поръчаш дадена част :) . Относно частите, може би колегите в София ще ти помогнат :) Надявам се да съм ти бил полезен.пс: евала за изчистения пост :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега, много безаварийни и само хубави емоции с хондичката Публикувано изображение

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Pac-Man, много ме зарадва поста ти! Подредена, изчистено, подготвено - браво ! :) Ей такива съфорумци са добре дошли. Честито!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...