wampeters 1 #1 Публикувано 22 Март, 2013 Здравейте колеги, От известно време ме тормози, че не ми работи мигача на лявото странично огледало (колата е Сивик хечбек 2004) и не знам какво се прави в случая. Огледалото е това. След като се порових малко излиза, че моделът всъщност е от Акорд 2002-2008 (ако греша ме поправете), но някой е решил, че ще стои добре и на Сивик Както и да е, сега не знам дали трябва да сменя мигача, ако да - как се сменя, от къде да купя нов и т.н.? Надявам се, че няма да се наложи да сменям цялото тяло? Ще съм благодарен на всякаква информация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #2 Отговорено 22 Март, 2013 Крушка ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #3 Отговорено 22 Март, 2013 (Редактирано) Няма там крушки колега. Мигачът е светодиоден. Не се хвърляйте направо със смяна. Проверете при включени авариини има ли изобщо нещо на куплунга, също така за окисления и лоши контакти в него. При всички случаи няма да се наложи подмяна на цяло тяло. Дори проблема да е дефектна подсветка, то тя се продава отделно. Редактирано 22 Март, 2013 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tas4o 0 #4 Отговорено 22 Март, 2013 (Редактирано) Аз залагам на прекъснат кабел, някъде около мястото, където се свива огледалото, особенно, ако се прибира по-често огледалото. Редактирано 22 Март, 2013 от Tas4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #5 Отговорено 22 Март, 2013 Или там където някой го е насадил към инсталацията на колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wampeters 1 #6 Отговорено 24 Март, 2013 Ходих до Омбре и пичът там вика, че е за смяна - изгорял ли не знам си-какво. Цената я провери в компютъра - към 125лв Внезапно реших, че някъв си мигач не ме дразни чак толкова... Другият вариант е разбира се да си търся втора употреба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tas4o 0 #7 Отговорено 25 Март, 2013 Е не може ли да се бодне една оранжева диодна лента зад стъклото. Около 3лв е метъра и работи на 12 волта. 2 реда по 6 диода и си ти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wampeters 1 #8 Отговорено 27 Март, 2013 Е не може ли да се бодне една оранжева диодна лента зад стъклото. Около 3лв е метъра и работи на 12 волта. 2 реда по 6 диода и си ти. ами може и да може, знам ли, трябва да го отворя тва чудо.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове