Jump to content
AlexandarB.

Ф20а4 + 4WS?

Recommended Posts

Здравейте колеги.Интерестно ми е дали е възможно да се сложи 4вс на прелюд ф20а4(бб9/97-01) ако може някой правил ли го?мислите ли че ще е трудно за изработка защото това си е доста приложимо за кола дълга 4545мм и толкова голям радиус на завои?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко е възможно стига да го искаш :) Аз съм слагал 4ws, от кола донор RHD на моята,освен това ти е необходима и предна рейка за 4ws от LHD,иначе няма как да стане.Сменят се доста неща( предна рейка,ABS EKU,целия заден мост,датчик в волана и т.н.) работата не е малко ,но пък резултата си заслужава :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко ще използвам на колегата темата , моля за извинение :) На Прелюд 4 ген със ф20а4 , също ли е лесен монтаж на 4ВС и какви пари излиза цялата система? Поздрави!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че кой е казал,че е лесен?Казах че всичко е възможно стига да искаш :)В зависимост, от какъв донор си взел системата,и каква модификация е твоята кола (с ABS или без и някой други), има повече или по-малко работа по прекомутиране на буксите на снопа кабели,така че да ти съвпаднат с предната част на твоята си инсталация. В моя случай ( от донор с RHD да се сложи на USDM Прелюд) работата по инсталацията си беше доста :)Цената основно зависи от това, за каква сума ще си намериш нужните части, търговци много, цени различни :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...