glezotii4o 0 #1 Публикувано 21 Март, 2013 (Редактирано) Здравейте имам следния проблем , като сменях външния кормилен накрайник ми се наложи да завъртя волана ,(на не запалена кола) и ми изби масло от резервоара на хидравликата.И от тогаз като въртя на ляво и на дясно едвам завива.Смених кормилните накраиници , долях масло и проблема си остана.Някакви идеи какво може да съм счупил. Редактирано 21 Март, 2013 от glezotii4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rep 1 #2 Отговорено 21 Март, 2013 Нищо чудно помпата да е заминала, някакви специфични звуци издавали.Ремъка как? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
glezotii4o 0 #3 Отговорено 21 Март, 2013 (Редактирано) Като запаля всеки път присвирва и в движение по някой път за секунда. Редактирано 21 Март, 2013 от glezotii4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 21 Март, 2013 Те помпите ако заминаваха еи така . Тоя ремък дали е оптегнат нормално . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venciiii 3 #5 Отговорено 22 Март, 2013 Я обясни по-подробно точно какво прави и как го прави че нещо не мога да схвана как така завива едвам едвам.И на мен ми се случвало да върне от казана при изгасен двигател, на друга кола не хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
glezotii4o 0 #6 Отговорено 22 Март, 2013 Смених ремъка обтегнах го ама проблема си остава ( трябва ли хидравличната течност да е мътно червена) .Понеже ми се стори че в казанчето е такава (гледадах я с фенерчето пре малко) . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
glezotii4o 0 #7 Отговорено 22 Март, 2013 (Редактирано) Я обясни по-подробно точно какво прави и как го прави че нещо не мога да схвана как така завива едвам едвам. И на мен ми се случвало да върне от казана при изгасен двигател, на друга кола не хонда Примерно за да завия на кръстовище трябва да направя близо оборот и половина с волана . И на полегатите завои е така по голям оборот на волана за да завия. Редактирано 22 Март, 2013 от glezotii4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svetlin1 0 #8 Отговорено 22 Март, 2013 (Редактирано) Реглаж преден мост? Редактирано 22 Март, 2013 от Dragi4 Не цитирайте предходно мнение! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
glezotii4o 0 #9 Отговорено 24 Март, 2013 Правих като смених кормилните накраиници. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове