Bboyg 0 #1 Публикувано 17 Март, 2013 Здрасти Колеги. За 2 път се случва-3адавя и и секва ускорението дори на ниски предавки и високи обьроти. ПЪрвият път я Нахраних с високо октанов бензин и я поизпънах и се оправи. Сега пак не откъсва Само бръмчи...Предположения?Бпагодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
j0rsh 20 #2 Отговорено 11 Април, 2013 (Редактирано) Искаш да кажеш форсира се ( вдига обороти) а не върви? Ако е така + "секването" ми мирише на съединител Здрасти Колеги.За 2 път се случва-3адавя и и секва ускорението дори на ниски предавки и високи обьроти. ПЪрвият път я Нахраних с високо октанов бензин и я поизпънах и се оправи. Сега пак не откъсва Само бръмчи...Предположения?Бпагодаря. Редактирано 11 Април, 2013 от j0rsh Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #3 Отговорено 13 Април, 2013 (Редактирано) Аз си мисля че губиш ток от делкото. Едно време имаше кондензатори и те като се прецакаха го правеше тоя номер. Ако е съединител ще отказва при тръгване а не в движение. А ако го прави при определени и ниски обороти си за бобина. А ако го само бучи и много трудно набира имаш много въздух. Редактирано 13 Април, 2013 от krasimir_01 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове