eransun 2 #1 Публикувано 16 Март, 2013 Здравейте. Не ми свети часовника. Прочетох че мога да сменя крушката през решетките на парното ако е така може ли някой да ми кажа КАК , за да не изпочупя пластмасите. Как точно се свалят. Много са ми слаби светлините на врътките за климатика. Това само с разглобяване ли може да се оправи и кое и как точно се разглобява. Има ли и вероятност след разглабянето да се разхолопа нещо и как бих го предотвратиол предварително я с подпъхване на хартиика или нещо такова? Хондата ми е 98 година. Целия чар и се губи вечер. Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eransun 2 #2 Отговорено 18 Март, 2013 Хайде де 1 с акорд ли няма ??? В ровер ли да питам пак ....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple "H" 47 #3 Отговорено 18 Март, 2013 Двойната решетка над часовника е на щипки / в средата на всяка - отгоре и отдолу /, бутни с плоска отвертка на всяка щипка и си смени крушката!За врътките на парното е тегаво...;)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eransun 2 #4 Отговорено 18 Март, 2013 Двойната решетка над часовника е на щипки / в средата на всяка - отгоре и отдолу /, бутни с плоска отвертка на всяка щипка и си смени крушката!За врътките на парното е тегаво...;)/>/>Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skocew 8 #5 Отговорено 20 Март, 2013 Свалянето на тези прибори е много мъка... на мен ми отне 2 часа докато сваля панелите. Крушката беше едната причина да ги свалям, а и преди това едни крадци баха посчупили панела за скриване на плеъра, та ми се наложи да свалям всичките неща и определено е много много много усложнено. С повечко търпение и свободно време става, но заради една крушка.... е голяма играчка. По добре сваляй решетките и от там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eransun 2 #6 Отговорено 21 Март, 2013 Разбирам. Но имам желание да освежа и светлините на парното. В къщи пестя тока заради цените в момента ... поне в колата да се поглезя на хубава гледка. Да се освежи малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple "H" 47 #7 Отговорено 21 Март, 2013 (Редактирано) Редактирано 21 Март, 2013 от Triple X Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове