DESO D15B2 0 #1 Публикувано 13 Март, 2013 от близо 1-2 седмици имам един малък проблем с колата си сивик Д15Б2 хеч при градско каране при подаване на плавна газ колата изхълцва 1,2 пъти и се оправя, сменил съм свещи, кабели, капачка, палец и преди да ги сменя колата изхълцваше но си мислех че е нещо от тоците. прави така все едно в някои от цилиндрите няма искра за секунда. тая сутрин за първи път забелязах че като запалих колата и изпуши син пушек 15-20 секунди пушеше излязох от паркинга и на 20-тия метър спря да пуши. след това паля гася няма проблем не пуши.започвам да си мисля какво ли не, колата е след основен ремонт преди около 12 000км.какъв може да ми е проблема.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DESO D15B2 0 #2 Отговорено 14 Март, 2013 да допълня тази сутрин го нямаше този проблем, на какво може да се дължи това изпушване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #3 Отговорено 14 Март, 2013 Студено е и има конденз по гърнетата . Сигурен ли си , че пушека е бил син , а не бял ? Ако почне да намалява маслото - ясна работата . Няй - лесно се проверява дали гори масло като я оставиш да загрее и после се качва един зад волана и дава газ до към 3500об/мин и после форсажи нагоре . Важно е да смачква газта , не да стига прекъсвача . И ако пуши синьо ще разбереш 100% . А иначе синьото може да е и от повечко бензин при запалването / задавена кола /. При ремонта какво сменявахте ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #4 Отговорено 14 Март, 2013 От бензин може да изпуши синьо само,ако някой го е оцветил в лилаво преди това :lol:/> 4 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #5 Отговорено 14 Март, 2013 Да ти кажа съм задавял кола и после като запали и баш на синьо ми бие пушека в огледалото . Правя разлика в пушеците , когато колата е маслояд , но все пак си е вариант . Задави една кола и после като запали гледай облаците Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #6 Отговорено 14 Март, 2013 Щом си рекъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
embata1990 9 #7 Отговорено 15 Март, 2013 Ако колегата е сложил нови некачествени гумички е възможно някоя да се е изхлузила нагоре . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple "H" 47 #8 Отговорено 15 Март, 2013 Къде нагоре?!? Миямото, що лилаво??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове