Silvergreen 3 #1 Публикувано 13 Март, 2013 Здравейте,преди два дни си обслужвах ГИ-то и се оказа че Ламбдата не подава информация. Когато се правеха тестовете и газаджията я държеше в обороти, изведнъж започнаха да излизат графики на компютъра му, после като остави колата да работи на празен ход , пак спря... Какво да правя според Вас? Газовото ми го направи така че да не взема информация от нея, а и разхода ми не е много голям... Трябва ли да я сменям?Бих искал да попитам и друго, интересува ме регулирането на клапаните. Наскоро разбрах, че било хубаво да се прави на около 30-тина хиляди. Мотора е д14а4 6-ген.Колко струва тази услуга? Вероятно се сменя и гарнитурката... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
incr3dible 23 #2 Отговорено 13 Март, 2013 Реглажа не е скъп около 20 лева при дидо в левски Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enchev87 59 #3 Отговорено 13 Март, 2013 (Редактирано) Не е задължителна гарнитурата, ама ако бях на твое място щях да я сменя.Ето и една темаhttp://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=31265&st=0 Редактирано 13 Март, 2013 от enchev87 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Silvergreen 3 #4 Отговорено 14 Март, 2013 А за ламбдата,какъв съвет ще дадете? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venciiii 3 #5 Отговорено 17 Март, 2013 Много хора не знаят, че сондата е консуматив, тя има пробег според зависи каква е около 80-150 000 км живот.Нищо чудно твоята да е оригиналната на колата и е нормално да даде фира!Оправя се с нова, ако бе от Плевен можех да ти дам моята за проба, защото си имам една за части, но нямаш късмет Ако искаш пробвай с изключена компютъра ще подаде средна стойност и колата би трябвало да си промени работата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 453 #6 Отговорено 17 Март, 2013 Газовото не взима сигнал от ламбда сондата, настройчика е ползва само като обратна връзка да гледа какво е направил, така че малко те е сапунисал газаджията. Ако ти е прецакана сондата ще ти светне чека. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Silvergreen 3 #7 Отговорено 17 Март, 2013 Т.е. да не правя нищо засега . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове