list 2 #1 Публикувано 9 Март, 2013 Колеги,Кое е най-удобното място за монтиране на усилвател в Stream-a, като същевременно си останат допълнителните 2 седалки? Идеята е максимално да не пречи при по-обемист товар.Моля ако има някой с монтиран усилвател да качи снимка.Гледах из нета, че яките (по-големите) усилватели ги слагат на тавана в областта на допълнителните седалки.....или да минавам на варианта тубата върви с усилвателя :-). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ammcho 1 #2 Отговорено 9 Март, 2013 здравей колега,аз го монтирах в долен ляв ъгъл т.е. външния ляв за самата седалка,та когато реша да ги ползвам и ги дигна усилвателя се пада на самата седалка и не ми пречи ,нямам възможност за снимка в момента ,че имам проблем с апарата ,голямо обяснение направих :С дано си ме разбрал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #3 Отговорено 9 Март, 2013 Аз карам Сивик 6 ген. и на мен ми хрумна да го закача на гърба на задната седалка, също така и тубата съм я закачил там. Когато ми потрябва повече място в багажника гътам задната седалка и багажника е празен .Вероятно и при теб може да стане нещо подобно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #4 Отговорено 9 Март, 2013 Понеже държа всичко допълнително монтирано да не ми пречи и усилвателя да ми е " под ръка " по всяко време го монтирах в ... шофьорската врата . Място , както и въображение има , като зад него се намират и двата допълнителни вентилатора вързани през терморегулатор за процесори - доста му помагат при летните жеги. Усилвателя е 4х100 , стъклото на вратата се отваря нормално без да му пречи нищо , на дъното на вратата са честотните филтри . Кабелите / захранващи 4 х10 мм. ПВА2 , изходите за каналите , входният с чинчовете и управляващият / минават през нов отвор с диаметър 32мм. в S-образен маркуч от водно съединение за радиатор . Може би 3-та или 4-та година нямам проблеми с него или монтажа му , въпреки наложилата се смяна на две машинки за алармата на централното заключване и реглажите им периодично .... Да не казвам и къде съм заврял тубата с вграденият усилвател , че и тя не пречи въобще ...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
list 2 #5 Отговорено 10 Март, 2013 Е за шофьорската врата никога нямаше да се сетя. В жегите може да имам проблем, но задължително ще огледам. И без това мисля да махна оригиналните говорители във вратите, че въобще не ми харесватУсилвателят ми е 1х600 или 2х300 синусова мощност. Незнам дали ще влезе там ....., но ако недай си боже някой ме нацели ще се разхвърчат транзистори За гърба на седалката може би е най-лесният мотаж, но аз постоянно използвам багажника и според мен ще ми пречи, зашото 2-те допълнителни на 90 % седят винаги легнали. Иначе на старата ми кола беше монтиран на гърба, но седалката винаги седи изправена и тогава като че ли по не пречи.А някой монтирал ли е на тавана? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #6 Отговорено 10 Март, 2013 На мен ми се вижда най-удачно под пасажерската седалка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakella 3 #7 Отговорено 10 Март, 2013 огледаи си жабката :D/> в нея или от външната и страна или ако имаш място м/у двете предни седялки като решиш ако може и снимки :rolleyes:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
raishauer 2 #8 Отговорено 13 Март, 2013 На мен ми се вижда най-удачно под пасажерската седалка.Там ще заври, има дюзи от парното. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ammcho 1 #9 Отговорено 3 Април, 2013 да споделя ,че вчера махнах усилвателя с тубата и си купих активна бас каса FUSION 12" с която си реши всички проблеми,с букса е ,когато реша да ползвам най-задните седалки,просто махам буксата и касата,а не както досега ,развинтвам масата,после земята ,после ремоута,после чинчовете,после усилвателя и чак тогава ги махам поздрави, скоро снимки ще кача Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tass 21 #10 Отговорено 3 Април, 2013 Здравей колега, Би ли споделил от къде си закупи този суб и на каква цена? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ammcho 1 #11 Отговорено 3 Април, 2013 разбира се,намерих в продавалник-а на цена 120лв. ,което ми се стори доста добра цена и уви наистина се оказа така ,защото свири много по-добро от моята старата ,докато я търсех намерих и още една която се продава и е от София момчето,мислех нея да взимам ,но тази повече ми хареса ето даже обявата, дано не го сметнат за реклама модераторите http://prodavalnik.c...ekten-i20487847 само да спомена ,че момчето е готово да бутне от цената Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове