moondevil 4 #1 Публикувано 8 Март, 2013 (Редактирано) Здравейте колеги може ли някой да ме упъти как се сваля пластмасата от арм.таблото която обикаля цялото атм.табло http://www.picvalley...9YIk5TncPEo.JPG .МОята по някаква причина се пукна от ляво на CD-то та искам да я залепя. Редактирано 8 Март, 2013 от moondevil Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #2 Отговорено 9 Март, 2013 (Редактирано) Ако става дума за тази пластмаса около СД то и конзолата на парното, ето горе долу малко инфо. как да я свалиш. 1. Трябва да свалиш пластмасата около ръчната и скоростния лост. Държи се на 6 болта. 2. Сваляш жабката. Тя се държи на 2 болта отдолу. 3. Сваляш пластмасата под волана. Тя се държи на 3 болта и една щипка. 4. Сваляш пластмасата на която е пепелника и запалката. 5. Изваждаш копчетата за аварийните светлини и за нагревателя на задното стъкло. Под всяко от тях има по 1 болче. 6. След като си направил всичко това. Има по 2 болчета ( по-долу на снимката съм ги оградил с червено горе долу къде са ). 7. Навеждаш се в краката на пасажера (по скоро е в средата) има едно жило, трябва да го откачиш. 8. Там където е бил пепелника и запалката трябва да погледнеш мисля, че има един болт. Доколкото си спомням това са всички неща, която трябва да махнеш за да извадиш тази пластмаса. Ако има нещо питай. Редактирано 9 Март, 2013 от βείεβ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moondevil 4 #3 Отговорено 10 Март, 2013 Уляля то много разглабяне.май ще го лепя на място.Благодаря ти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moondevil 4 #4 Отговорено 10 Март, 2013 Уляля то много разглабяне.май ще го лепя на място.Благодаря ти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове