Silvergreen 3 #1 Публикувано 1 Март, 2013 Здравейте колеги,Интересува ме какви са точно разликите между моделите с малката емблема и тези с голямата? Става въпрос за японски Сивик 96-98 прези фейслифта. Днес например разбрах, че спирачките са по- големи. Има ли нещо друго? Т.е. излиза, че това е нещо като фейслифт-овия,но в стария си облик, или греша... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #2 Отговорено 1 Март, 2013 Моя Сивик е 6 ген води се 2000 година феислифтова .. броните са малко по обли и няма протектори по ъглите има някакви страмни въздухопроводи които всъщност са и дупки за халогени но не точно ... има ABS SRS и климатик и фаровете са малко по различни; голяма емблема и май това е за апаратите не знам просто си поръчвам накладки за моя модел и си пристигат ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Silvergreen 3 #3 Отговорено 1 Март, 2013 Не , не колега, аз питам за моделите преди фейслифта (до 99г). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #4 Отговорено 2 Март, 2013 решетката като цяло е различна предната с 262 мм дискове, предна стабилизираща щанга, греда под предната броня и друго не се сещам в момента някой имат кожен волан ама това според мен е вече от избора на първия собственик който си я поръчвал моята имаше всички екстри за ej9 без ел стъкла и ел огледала (вече имам ел стъкла ) и без шибидах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ico Dimitrov 41 #5 Отговорено 2 Март, 2013 Има степенуване така да се каже на моделите ЕК9>ЕК4>ЕК3>........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #6 Отговорено 2 Март, 2013 Това нема нищо общо. Ако вземем две EJ9-ки (или ЕК9, ЕК4, ЕК4, без значение), едната 96-та с малката решетка, а другата 98-ма с хромираната решетка, втората ще е със повече базови екстри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #7 Отговорено 2 Март, 2013 Здравейте колеги,Интересува ме какви са точно разликите между моделите с малката емблема и тези с голямата? Става въпрос за японски Сивик 96-98 прези фейслифта. Днес например разбрах, че спирачките са по- големи. Има ли нещо друго? Т.е. излиза, че това е нещо като фейслифт-овия,но в стария си облик, или греша...Абстрахираме се от модела ВТИ с Б16А2 мотор.Всички с 1,5 Втек мотор ,както и с 1,6 икономичен Втек са с по големи предни спирачки и предни стабилизиращи щанги,както и с АБС.Има Д14А3 също с големи спирачки и стаб щанга.По скоро разликите са не в големината на емблемите ами с никелирана или не маска.Това са моите наблюденияГоворим за хечбеци предлагани за Европа с ляв волан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enchev87 59 #8 Отговорено 2 Март, 2013 Моята е с никилирана решетка, ако има някво значение. 1.5 Vtec със 262 мм дискове ама няма ABS и въздушни възглавници, няма и фарове за мъгла че и задна светлина за мъгла няма според мен както си я е поръчал първия собственик. А тва с ek3, ek4, ek9 и тн е маи маи двигател и купе. От там нататък на + всичко останало . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #9 Отговорено 3 Март, 2013 просто самата предна решетка на 98ма година моделите (говоря за EJ9) е с 4ри ребра и е с хромиран кант иначе има 2 версии на емблемите малка и голяма, по големи спирачки предни на 262 мм и греда под предната броня... всичко друго е според зависи как е поръчвана колата, дори някой модели идват в България с една екстра ръжда която е по скоро тунинг изпълнение от колкото заводско Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #10 Отговорено 3 Март, 2013 Сашо,аз греда под бронята съм виждал само на фейс лифта 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1521 #11 Отговорено 3 Март, 2013 Аз изобщо разлики хващам само след фейслифта. Като изключим маската в междинката.Не съм сигурен дали този сивик от 98-ма, на който само маската и емблемата са различни не се водеше anniversary edition (по случай 50 години Хонда)?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #12 Отговорено 3 Март, 2013 Сашо,аз греда под бронята съм виждал само на фейс лифта :)/>ауу моя грешка извинявам се тотално прав си на 100% фейслифта има предна и задна греда преди са кашкавалчета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Silvergreen 3 #13 Отговорено 3 Март, 2013 ОК, значи излиза , че моята която е d14a4, EJ9, 98 год, anniversary edition, никелирана маска и голяма емблема, има единствено големи дискове и по здрава стабилизираща щанга , така ли? Изключвам екстрите, защото те се поръчват, интересува ме главно механиката, окачване , до колкото знам и самите ламарини май не раждясват колкото на първите 6-тици Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #14 Отговорено 4 Март, 2013 ръждясват, ръждасвят... зависи от къде е внесена. щангата не е по голяма просто я има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #15 Отговорено 4 Март, 2013 Коженият волан с червените конци също го има само в anniversary edition !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Silvergreen 3 #16 Отговорено 4 Март, 2013 А спирачният апарат и накладките различни ли са? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове