ogi 0 #1 Публикувано 25 Февруари, 2013 Здравейте ,Имам намереие да си закупя Сивик ,мисля че е 8 ген, 2006г 2.2 дизел. Бихте ли ме светнали в какво да се огледам най много при покупка .Съжелявам ако има отворена такава тема /аз не успях да намеря но все пак да се извиня /.И реален ли е разхода ,който и дават /окоо 7 градско /.Предварително благодаря на всеки отзовал се .Поздрави , Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JunkieXL 25 #2 Отговорено 25 Февруари, 2013 Здравей, има наистина много писано по тази тема потърси с търсачката. Аз лично преди около една година си купих този модел с този двигател и съм много доволен, относно разхода да реален е!Колегите са по-запознати относно това какво да гледаш, мисля че ще ти почогнат много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi 0 #3 Отговорено 25 Февруари, 2013 Много ти благодаря ,последен въпрос ,малко е глупав ,но ще рискувам ,когато дигнеш 160 чува ли се двигателя . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #4 Отговорено 25 Февруари, 2013 Двигателя винаги се чува, ако искаш да го слушаш. При 160 км/ч по скоро се чува шума от гумите , но и мотора се чува. При заводската шумоизолация, няма как. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #5 Отговорено 25 Февруари, 2013 (Редактирано) Здравей, В тази тема има малко инфо на какво и къде да обърнеш внимание. Дано ти е полезна и късмет при покупката ПП. Относно "чуването" на двигателя е много субективно. Аз махнах стоковия филтър и сложих конусен, че ми беше много безшумна . Редактирано 25 Февруари, 2013 от Niki_V Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi 0 #6 Отговорено 26 Февруари, 2013 Благодаря Колеги ,Отзивчиви както винаги,за съжаление като прочетох всичко ,попаднах в нова патова ситуация ,колата или по скоро двигателя ,който исках има рискове при закопуването му на старо и се чудя да скоча през глава и да си го купя или да помисля още малко .Все пак наистина благодаря за помоща .Поздрави , Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wasp 5 #7 Отговорено 26 Февруари, 2013 ако се отказваш от дизела, потърси бензинова 1.8 i-vtec :thumbs1:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi 0 #8 Отговорено 27 Февруари, 2013 По скоро няма да се откажа ,а ще се довера на хората ,които карат дизел )))). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vodkin_ 120 #9 Отговорено 18 Март, 2013 (Редактирано) доста време търсих дизеловия двигател на Civic, но в последствие си взех бензинка за което не съжелявам изобщо. Имал съм бензинови коли и дизелови, както съм бил доволен от бензина така и от дизела съм бил доволен, (бензина с 1+ над дизела за мен) мн зависи как е гледана колата преди да си смени собственика, няма гаранция коя ще е по издръжлива, ако си я пазиш и следиш какво става под капака и не чакаш да се развали до последно няма да имаш ядове, няма не развалима кола. Но разбирасе относно икономията дизела е по икономичен, но и бензина има варианти Редактирано 18 Март, 2013 от vodkin_ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове