Jump to content
Red Line

Sticker Bomb Къде в София могат да ми го изработят и на каква цена

Recommended Posts

Здравейте колеги понеже в последно време се зарибих около Sticker Bomb фолиото ме интересува къде и на каква цена в София примерно изработват такова фолио.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дано да ти свърши работа. ЦЪК

Редактирано от j0rsh

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре ще ги прозвъня и помежду другото някой ако е минал вече през този момент нека сподели

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре ще ги прозвъня и помежду другото някой ако е минал вече през този момент нека сподели

Сваляш си стикери от нета , има многооооо и с наи различна тематика , после в някоя рекламна агенция с разбран персонал сядате и почвате да редите за да се съберат максимално много в един квадрат , също така и качеството ако има нужда , разпечатват ти ги , сядаш с една ножица и многоооо търпение и почваш да твориш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Относно цената: Не мога да кажа конкретна. Само знам, че не е никак евтино ( качествения винил).

Редактирано от j0rsh

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мога да Ви кажа примерни цени ако искате, аз съм от Варна и се занимавам със стикери и облепяне. Имаме с колегите един сайт за стикери в който можете да намерите най-различни стикери. Предимно преобладават изрязаните по контур на плотер, но предлагаме и напечатани с всякакви тематики по идея на клиента. Сайта е сравнително нов и моделите не са много за сега, но набираме скорост. Който има интерес да го посети, а за цените и моделите на стикер бомб можете да пишете на лично.Ето и линк към сайта http://stikeri.lazarovdesign.bg/lepenki-za-koli

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Близо 90 евро е 110x110см истинският бомб стикер :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се занимавай да си ги правиш сам, ще ти отнеме време и многоо материали, а забравих и нерви.. Имам човек от Люлин занимава се с това има много шаблони ето ти телефон 0879-293-311 Венци.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...