Jump to content
christo

Хайде и аз да се похваля !

Recommended Posts

Здравейте момчета рещиь вече да се похваля с новото ми бебче :)/>/> от около месец съм горд собственик на H-RV 1.6 4x4 105 hp 2003 приятно изненадан съм от стабилноста и маневрирането на харвито а и имам един малък коз , предният собственик е имал доста добра музика която е свалил разбира се но ми е оставил шумоизолацията от която съм много доволен на магистрала с 120 почти не чувам мотора , след три дни сменям съединитл , масло в кутията , масло в дифа и най вероятно помпата на съединителя че май леко е прокапала , забравих да спомена че е японка , имам и един въпрос пище че кутията събира 1.7литра а от представителството тук (кипър) ми казаха че ми трябват 3 литра 1.3 за трансфер бокса ли са ? поздрави https://www.facebook.com/photo.php?fbid=587193007964380&set=pb.100000210589941.-2207520000.1361721674&type=3&theater

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде да ти е честито и много безаварийни километри ;)Сега вече спокойно можеш да дойдеш на пролетната среща 4х4 :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колега ! малко трудно ще дойда на срешата понеже живея в кипър , след година 2 може да се прибера с нея .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1,7 литра събира кутията, днес й сменях маслото

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко късно ми отговори колега :D Вече го смених имам 1 литър резерва , аз смених съединителя , масло в кутията , в дифа , и ми обслужиха помпата на съединителя и теяноста в съединителя . сега е като нов усетих голяма разлика педала стана супер мек и скоростите влизат осезаемо по меко .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...