ARMAVEL 136 #1 Публикувано 23 Февруари, 2013 (Редактирано) Здравейте ,колеги.От време на време ми светва чек лампата и най-накрая реших да проверя какви грешки ще изкара.Направил съм клип за да видите.По мои наблюдения изкарва грешка номер 19,но не съм сигурен.За абс-а пък не знам дали принципа на броене на миганията е същия.Оставам на вас да кажете кои са грешките и как да процедирам. Редактирано 23 Февруари, 2013 от ARMAVEL Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petjo 0 #2 Отговорено 23 Февруари, 2013 (Редактирано) 19 и 61 Редактирано 23 Февруари, 2013 от fenabg цитати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ARMAVEL 136 #3 Отговорено 23 Февруари, 2013 А някой може ли да ми каже какво означават тези грешки? Колата е сивик 97-ма d16y5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
clinku 48 #4 Отговорено 23 Февруари, 2013 (Редактирано) 19 - Transmission Lock-up Solenoid61 - Front heated oxygen sensorтова трябва да са Редактирано 23 Февруари, 2013 от Гошетоо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #5 Отговорено 23 Февруари, 2013 На мен ми прилича на 9, 10 и 61, защото прекалено гоялм интервал има между дългото и късите мигания... Може и да греша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #6 Отговорено 23 Февруари, 2013 19 - Transmission Lock-up Solenoid ... това трябва да са 19 - Automatic Transmission Lock Up Control Solenoid Valve defective circuit or unplugged / defective solenoid valve. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ARMAVEL 136 #7 Отговорено 24 Февруари, 2013 И аз мисля ,че грешките са 9 и 10.За 19 до колкото разбирам трябва да съм с автоматик ама колата си е ръчка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #8 Отговорено 24 Февруари, 2013 9-Датчик положение разпределителен вал10-Датчик температура входящ въздухАБС:61-Слабо напрежение(акумулатор).Падал ли ти е акумулатора??? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ARMAVEL 136 #9 Отговорено 24 Февруари, 2013 Не,абсолютно никакви проблеми с паленето.Да попитам,неизправност в тези датчици може ли да се отрази върху разхода? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #10 Отговорено 24 Февруари, 2013 Грешката на вала един колега от Варна имаше огромни проблеми с нея. Колата не вървеше както трябва и му харчеше много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове