Jump to content
Попай

Продавам ЕЦУ ОБД1 P30

Recommended Posts

Колеги,след като избързах да си взема друг комп се оказа ,че сега имам един излишен,защото моя си го оправих.В заглавието пише какво се продава,компа е за б16а2;92-95год;обд1;P30 с чип като мога да го предложа и с алтернатива да си го обръщате и на стокови настройки,цената е същата на каквато съм го купил-200лв.,като цената НЕ ПОДЛЕЖИ НА КОМЕНТАРПубликувано изображениеЕто и снимки на компютъра ЦЪК !Намира се в Разград пращам с Еконт,за връзка с мен тук на лично или на телефон 0895106930(Калоян)Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от Попай

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да повдигнем малко темата,на никой ли не му трябва една п30-ка Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги,приемам и бартери,предлагайте, с предимство са окачване за 5-та хеч eg купе и летни гуми 195/50/15 Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да повдигнем темата до края на седмицата 180 левчета Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ъпп за уикенда 180 левчетаПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нагоре!!! Поради големия интерес цената пак е 200лв,компютъра има сокет и чип Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...