deansmith 0 #1 Публикувано 15 Февруари, 2013 Здравейте, питането ми е следното. За CR-V 2009г. ако се наложи да слагам вериги за сняг,трябва ли да сложа и на четирите колела или може само на предните две.Питането ми е свързано с това, че чух някакви неща че трябва да сложа 4 вериги.....Благоадря за отговорите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toni_t 11 #2 Отговорено 15 Февруари, 2013 Ако изобщо са ти необходими вериги, може на предните. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesss 12 #3 Отговорено 17 Февруари, 2013 Здравей колега, Само на предните се слагат. Така препоръчва Хонда, а и производителите на вериги. Ако си с 18-ки гуми обае е доста трудно намирането на вериги. Аз съм с 17-ки и си взех Pewag. Не ми се е налагало да ги пробвам тази зима. Там където колите е предно или задно слагаха, ЦРВ-то си се катереше без проблем За всеки случай ги нося все пак, защото ако има полиция и изискаване за вериги за конкретния участък, могат да те върнат независимо дали колата е 4Х4. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове