Jump to content
shofera

Дубликат на Ключ с чип за Акорд, 2007 (7-мо поколение)

Recommended Posts

Здравейте,Къде мога да направя дупликат на ключ с чип в София (предпочитам източната част) за Хонда Акорд, 07?Благодаря предварително! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Бултрако е най-сигурно ,но и най-скъпо!Зависи и от модела на самия ключ, чипа-имобилайзера,ф.аларма и т.н. , че има много места където могат да ти направят ключ, който да не ти върши работа!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Бултрако е най-сигурно ,но и най-скъпо!Зависи и от модела на самия ключ, чипа-имобилайзера,ф.аларма и т.н. , че има много места където могат да ти направят ключ, който да не ти върши работа!

Благодаря,С бутоните ми искат 360 лв., без - около 150-200 ... Брутално! Мисля да потърся по-евтини алтернативи, че толкова пари за един резервен ключ си е грехота!Благодаря още веднъж! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,Къде мога да направя дупликат на ключ с чип в София (предпочитам източната част) за Хонда Акорд, 07?Благодаря предварително! :)/>

И аз съм изправен пред точно същия проблем за същия модел кола. Проверих на няколко места в София, цените са около 100 лв. за ключа с чипа /без дистанционното/, с дистанционното отива над 200.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Споделям скорошен опит.Купих ключ с чип от ebay с чип и дистанционно за 40лв. Нарязаха го за 10лв. Алармата я програмирах сам (лесно е). В Бултрако платих 30лв. за програмиране на чипа. По-евтино и качествено няма.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Споделям скорошен опит.Купих ключ с чип от ebay с чип и дистанционно за 40лв. Нарязаха го за 10лв. Алармата я програмирах сам (лесно е). В Бултрако платих 30лв. за програмиране на чипа. По-евтино и качествено няма.

Здравей,Може ли някакъв линк към сайта на търговеца? Това което намирам в ebay.co.uk е от порядъка на 40 паунда без доставка, което е доста по-скъпо от това, което си намерил.Предварително благодаря! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,преди няколко дни бях в Baumax(на бул. Владимир Вазов), та там видях че има нов ключар който може да прави ключове с чип. Или поне се опитва, нямам опит или познат който да си е правил дубликат там, но видях че човека правеше дубликат на ключ за БМВ, Така че защо да не може и да направи и вашите. Не мога да ви ориентира за цена обаче. Поздрави и успех!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...