velioto4en 2 #1 Публикувано 7 Февруари, 2013 Колеги въпросът ми е дали наистина валовете от б20 са съвместими с този от б18ц4 че моя издаде багажа а имам проблем с намирането на друг.Вече от колега във форума разбрах че става,но все пак още някое друго мнение няма да ми е в повече. А след вала идва и въпроса какви лагери да си купя(изпитана марка) . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kiko 24 #2 Отговорено 7 Февруари, 2013 Става,само дето ще имаш луфт при биелните шийки от 1,98мм 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #3 Отговорено 7 Февруари, 2013 И друг ход на буталата - ще стигне ли блок... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #4 Отговорено 7 Февруари, 2013 Вал с биели от Б20 ти трябват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #5 Отговорено 7 Февруари, 2013 и оригинални лагери Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
velioto4en 2 #6 Отговорено 7 Февруари, 2013 А някаква ориентировъчна цена за лагерите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #7 Отговорено 8 Февруари, 2013 Щом ще правиш гимнастики,по-добре слагай направо долнище от Б20 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
velioto4en 2 #8 Отговорено 10 Февруари, 2013 Ако сложа блок б20 какви ще са промените в разхода и вървежа(ако има такива) и ще станат ли другите части(алтернатор,колиматик , генерация колиматик и тн.) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Doomwisher 164 #9 Отговорено 10 Февруари, 2013 Файда от този блок няма да видиш ... ще има голяма заигравка ще ти трябват и настройки и ефекта няма да е кой знае какъв докато не се добавят някъкви афтърмаркет части! А и който е правил Б20 в този форум или го разпродава на части или не се е стигнало до там да го подкара изобщо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
velioto4en 2 #10 Отговорено 13 Февруари, 2013 Други мнения няма ли по въпроса че все още нямам решение на проблема.За да намеря такъв вал май ще ми трябва мн. голям късмет,но не занам дали ще ме огрее . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове