Plamen_ni 0 #1 Публикувано 7 Февруари, 2013 Как се поддържа кожения салон? Чувал съм, че се маже с нещо, но не съм запознат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tenev 27 #2 Отговорено 7 Февруари, 2013 Как се поддържа кожения салон? Чувал съм, че се маже с нещо, но не съм запознат.И аз се чудех какво да го правя моя докато на една автомивка не ми предложиха да го 'санират' срещу 25 лв целия.Не се замислих въобще и им казах да действат.Момчетата го направиха като нов.Направо светна.Намазаха го с някакво масло за кожа и стана супер.Казаха че веднъж годишно е добре да се прави.Иначе един приятел е доволен от тази марка но аз не съм я пробва лично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tenev 27 #3 Отговорено 7 Февруари, 2013 опс, това е маркатаhttp://www.turtlewax.com/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIMO74 11 #4 Отговорено 8 Февруари, 2013 Бебешки мокри кърпики с pH 5.5. Не се шегувам кожата блесна след трикратно минаване с такива кърпички, като преди това беше третирана с вакса за кожа. Две седмици след ваксата кърпичките станаха черни от мръсотия. На следващите две минавания бяха вече белички и салона светна. Иначе съм чел, че за кожа на дупки каквато е нашата трябва да се почиства със спрей, а не с вакса. Аз за себе си вече открих начина, сега след зимата само ще я намажа с крем Нивеа /отново сериозно/ жената си купи един и каза че не й харесва ще го употребя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове