mallkiq 0 #1 Публикувано 24 Януари, 2013 Колеги случаино на някой да му се намира инструкция на бьлгарски за civic 8-ма генерация ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #2 Отговорено 24 Януари, 2013 Колеги случаино на някой да му се намира инструкция на бьлгарски за civic 8-ма генерация ?Имам , ама отново ми трябваМоже да ти я снимам , ако искаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mallkiq 0 #3 Отговорено 26 Януари, 2013 Колеги случаино на някой да му се намира инструкция на бьлгарски за civic 8-ма генерация ?Имам , ама отново ми трябваМоже да ти я снимам , ако искашПерфектно колега само че ми трябват определени страници че цялата няма смисал. Пиши ако е удобно да ти кажа точно кои ( пробвах да ти пратя на лични обаче постоянно ми дава че саобщението не може да бьде изпратено ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mallkiq 0 #4 Отговорено 6 Февруари, 2013 Колеги случаино на някой да му се намира инструкция на бьлгарски за civic 8-ма генерация ?Имам , ама отново ми трябваМоже да ти я снимам , ако искашПерфектно колега само че ми трябват определени страници че цялата няма смисал. Пиши ако е удобно да ти кажа точно кои ( пробвах да ти пратя на лични обаче постоянно ми дава че саобщението не може да бьде изпратено )Колега предлагаш нещо а после никакав те няма аиде ако наистина можеш да помогнеш малко по сериозно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wasp 5 #5 Отговорено 6 Февруари, 2013 Има няколко теми за Сивик 8.Питай каквото те интересува, пък някой може да знае и да помогне.;)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове