Jump to content
Izverg

Части за хонда crx

Recommended Posts

Продавам няколко части който седят в мазата, ако на някой нещо му трябва цените са символични. 1. Продавам машинки (ръчки) за стъклата на вратите на хонда crx. Може и да стават за сивик 5/6 ген. но не съм сигурен. Цената 30лв 2-та2. Оригинален волан от црх. Външни забелешки и следи от износване. Цена 15лв.3. Цяло табло с няколко пластмаси. Цена за дреболии по договаряне4. Табло, което показва обороти/скорост етс... запазено. Работи перфектно - проверено. Цена 25лв.5. Оригинално гарне марка "Walker" на црх. 35лв.6. Ляв стоп от преди фейсов црх. 8лв.7. Казанчето за твърди частици което се намира под въздушния филтър. Цена 5лв8. Ключалка - механизам за заключване на задната врата (багажника). Тази която се намира на самото купе и се захваща жилото за нея. Работи, проверено! Цена 15лв9. Термостат, не съм сугорен за него дали затваря добре. Аз карах с него но не ми загравяше бързо. За това го давам за 5лв ако на някой му трябва тази част.10. Генерация на 6 месеца някаде.. на 45/50 мм (не съм я мерил, но е правена по оригиналния размер), от резунатора до крайното гърне. Цена 25лв.11. Ляв габарит за преди фейс. Пукнат. Цена 5лв.Снимки не съм правил, ако някой го интересваша нещо конкретно ще снимам и правя! :rolleyes:/> За контакти, Русе 0895124171 или на ЛС

Редактирано от Izverg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снимки може да видите тукДобавям и палец за делко. Стените са леко изядени, но работи - проверено. Цена 3лв.

Редактирано от Izverg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чак днес успях да сложа още снимки. :blink: Искам да добавя още неща който намерих и може да му потрябват на някой:1бр. гума Michelin Pilot 195/50/15 с хубав грайфер. Цена 20лв2бр. смукатели от д15 (не съм сигурен точно дали са от него двигател). По 15лв.2-та сейника. По 5лв/бр.Огледало за задно виждане в добро състояние. 10лвПластмаски по интериора. Договаряне.Тези който добавям ги има в снимкани в линка по горе.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оригинално гарне марка "Walker" е продадено

Ако на някой нещо му потрябва да звънка, може коментар на цените. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уп... колеги цените могат да се коментират ако на някой нещо му трвябва останаха:1. Продавам машинки (ръчки) за стъклата на вратите на хонда crx. Може и да стават за сивик 5/6 ген. но не съм сигурен. Цената 30лв 2-та2. Оригинален волан от црх. Външни забелешки и следи от износване. Цена 15лв.3. Цяло табло с няколко пластмаси. Цена за дреболии по договаряне4. Табло, което показва обороти/скорост етс... запазено. Работи перфектно - проверено. Цена 25лв.6. Ляв стоп от преди фейсов црх. 8лв.7. Казанчето за твърди частици което се намира под въздушния филтър. Цена 5лв8. Ключалка - мехънизам за заключване на задната врата (багажника). Тази която се намира на самото купе и се захваща жилото за нея. Работи, проверено! Цена 15лв9. Термостат, не съм сигурен за него дали затваря добре. Аз карах с него но не ми загряваше бързо. За това го давам за 5лв ако на някой му трябва тази част.10. Генерация на 6 месеца някъде.. на 45/50 мм (не съм я мерил, но е правена по оригиналния размер), от резонатора до крайното гърне. Цена 25лв.11. Ляв габарит за преди фейс. Пукнат. Цена 5лв.12. Една гума Мишелин Пилот 15'13. Продавам портативен телевизор подходящ за кола. Батерията я няма и се захранва от кабел (USB) към запалката. Кабела ще ви го подаря за колата. Външния говорител не работи и звука може да вземете от буксата за слушалки. Аз го позлвах за гледане на филми, музика и снимки. Има слот за карта до 4гб. Цената му е 30лв.

Редактирано от Izverg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Горе. Ако на някой нещо му трябва да звънка.

Телевизорчето замина

Добавям 2 спойлера.

В много добро състояние спойлер от ВТ доста лек, и оригинален който е със счупени щипки, но болтовете до тях за здрави.

Приемам и бартери

Редактирано от Izverg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ъп

Редактирано от Izverg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Продадени са:

1. Телевизорчето

2. 4. Табло, което показва обороти/скорост етс...

Другите неща са налични

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги остана ми:1. Голямото табло 2. Генерация от катализатор до крайното гарне на 50мм3. Десен габарит за сивик 4-та нов4. Ръчен механизам за прозорците на вратите5. Дросел д16з5 с проблемна паричка, трябва да се смени с друга6. Горен десен носач в добро състояние с подщи нов шарнир

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Колеги остаха части:

1. Голямото табло за црх преди фейс. Договаряне

2. Генерация от катализатор до крайното гарне на 50мм на около 6 месеца. 20лв.

3. Десен габарит за сивик 4-та чисто нов в кутията, не монтирван! 10лв.

4. Ръчен механизам за прозорците на вратите. 15лв за 2-те

5. Дросел д16з5 с проблемна паричка, трябва да се смени с друга.

6. Горен десен носач за сивик 4-та/црх в добро състояние с подщи нов шарнир каран е около 1500км. Цена 25лв

7. Спойлер от ВТ за ЦРХ или седан, както и оригинален, черен спойлер от ЦРХ със забележки. Цената за ВТ спойлера е 40лв, другия 15лв.

8. Кутия за въздупен филтър със казанчето отдолу от 5-та купе d15b7. Цена 35лв.

9. 2 сейника за црх. Цена 5лв бр.

10. 2бг гуми, едната е YOKOHAMA S.DRIVE 195/50/15 с около 4мм грайфер, другата е Michelin Pilot 195/50/15 с около 3-4мм грайфер. Стават за едно лято. Цена по договаряне.

11. CD PLAYER VDO DAYTON CD 1737x - снимки и инфомрация за него тук

Цена 40лв

12. Капачка за радиатора в отлично състояние. Беше на моя сивик д15б7. Мисля, че е оригинална. Става за всички сивици и hrv. Цена 15лв

Снимки на някой от частите може да видите тук

п.п ще помоля някой модератор да поразчисти малко, благодаря

Редактирано от Izverg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

0895124171 ако на някой му трябва нещо, цените подлежат на коментар

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.