М.И.Я. 30 #1 Публикувано 20 Януари, 2013 Колеги да Ви попитам, защото имам пълен суап /ударена отзад англичанка/ с горепосоченият двигател. Мисля ,че да го продам ще бъде много трудно и питането ми е следното. Какво ми трябва освен това което имам за да го сложа в 5ген. хеч. Може ли това да стане безпроблемно. Как ще се държи колата спрямо Д15Б2, с Д13 е ясно. Някой правил ли го е. Аз мисля че разхода трябва да е феноменален а и пъргавината да е на ниво. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheFastman 1 #2 Отговорено 20 Януари, 2013 здр. колега може да смениш само двигателя без скоростите,но има разлика в тампоните,абе най добре сложи колите една до друга и гледаш кое от къде е разменяи,като разход те си горят малко и двата,а като мощност ще има разлика....успех в суапа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #3 Отговорено 20 Януари, 2013 TheFastman -та за коя разлика говориш :ph34r:/> :ph34r:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове