Gaze.bg 146 #1 Публикувано 17 Януари, 2013 (Редактирано) 1. Дата: 17.01.2013г. 2. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: Тениски.3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: Много съм доволен !!! 4. Оценка за нашето отношение към Вас: Много съм доволен !5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: ----6. Препоръки към нас, ако има такива: Андрей бъде все така професионалист и отзивчив.7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: Колегата z350 е много точен и винаги готов да посрещне някоя креативна идея. Препоръчвам го на всеки поради точно отношение, супер цени и качество !!! - При нужда отново бих се обърнал към Андрей - z350 и бих използвал отново техните услуги и авточасти: Естествено !!! Редактирано 17 Януари, 2013 от Gaze.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #2 Отговорено 27 Март, 2013 1. Дата: 09.03.2009, 12.05.2009, 06.03.2010, 09.07.2010, 29.04.20112. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: Фланелка с дълъг ръкав, тениска, грейка(елек), тениска, тениска3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: Много съм доволен !!!4. Оценка за нашето отношение към Вас: Много съм доволен !!!5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: ----6. Препоръки към нас, ако има такива: Андрей бъде все така професионалист, отзивчив и дружелюбен!7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: Колегата z350 е много точен и винаги готов да посрещне някоя креативна идея. Препоръчвам го на всеки поради точно отношение, супер цени и качество !!!- При нужда отново бих се обърнал към Андрей - z350 и бих използвал отново техните услуги и авточасти: С най-голямо удоволствие.П.П. Съвсем скоро ще се оборудвам с няколко тениски от Андрей - z350, че да съм подготвен за летния сезон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове