Vader 5 #1 Публикувано 13 Януари, 2013 Колеги мисля, че сайта има нужда от организационна козметика! Ще кажете, тоя пък!? Новобранка, а вече акъли дава! Да, 5 човека, 5 акъла. Най-малко, ако е възможно направете така, че да се изброят моделите на любимата кола. И вътре тъпчете информация, въпроси и отговори за тях.ПРИМЕР:Сивик:година:подтема: Ходова частподтема: ел. схемиподтема: двигатели т.н, и т. н.Не мога да намеря никаква информация за моята кола!? А твърдя, че съм компютърно грамотен.Търся лайсна за предния капак на моя Акорд 2004 година. Ми, аз не намерих нищо за тази кола.Ако съм досадил моля да бъда извинен, но нека ако възможно да се пипне сайта по модели и години, и ще видите, че ще е по-организиран и лесен за работа.Успех на всички от сърце.НиколайП.С.Идеята за информация на магазини за части за нашите коли е блестяща.И още защо е нужно да откриваме топлата вода пак? Има много такива сайтове, нека вземем най-доброто от тях. Марките на колите вътре и темите не ни интерисуват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #2 Отговорено 13 Януари, 2013 Чети на воля Акорд 2004 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vader 5 #3 Отговорено 13 Януари, 2013 (Редактирано) Благодаря! Но някакси ми куца нещо в този сайт!? Благодаря все пак братче. Редактирано 13 Януари, 2013 от Vader Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #4 Отговорено 13 Януари, 2013 Добре дошъл :)/>/> .След като търсиш част за твоя автомобил, можеш да разгледаш какво има в раздел "Продава" или да пуснеш, че търсиш нещо в раздел "Купува".В раздел "Акорд" ( ТУК ) има 69 страници с информация сред които и за твоя модел.Примера ти няма как да бъде реализиран, защото това е форум, а не онлайн-каталог за авточасти.п.п. Ако се чудиш защо не можеш да ми отговориш - прочети правилата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове