Hukumo 39 #1 Публикувано 11 Януари, 2013 Привет колеги, Един приятел (на 21г.) иска да се запише на Шофьорски Курс в София. Тъй като мина доста време от както аз съм взел книжка и нямам представа как стоят нещата сега, моля ако някой има актуална инфо да ме насочите. за сега това което сме видели в нета и сме се спрели най-вече заради цената и добрата локация (около Плиска) е : http://dc.bau.bg/ цените наистина изглеждат добре (530,00 лв за целия курс, със всички такси), организацията е голяма и сериозна (не е някой гаражна фирма), но отзивите във форумите са противоречиви..? очаквам вашите мнения и коментари. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d.pavlovq 80 #2 Отговорено 11 Януари, 2013 Аз нямам понятие от тази фирма, мога да те насоча към конкретен човек - Митко от Веспа 49, аз съм доволен от него, пак е в района. В Плиска често виждам автомобили на iDrive и те са голяма фирма като съюза.Като анти-реклама ако ви попадне Георги Тронков в полезрението и неговата фирма Лиму бягайте далече - аз съм патил от него, неговото не може да се нарече курс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hukumo 39 #3 Отговорено 28 Февруари, 2013 Привет, моля да изтриете тази тема.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Palko 54 #4 Отговорено 28 Февруари, 2013 Колега мой много добър приятел има фирма, ако те интересува пиши лично ще те свържа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове