Naiden_Chervenkov 0 #1 Публикувано 11 Януари, 2013 Здравейте!Имам следния проблем:Преди коледа, когато беше големия сняг целия двигател се беше набил със сняг и след като по изчистих двигателя колата запали, но работеше на 2-3 цилиндъра и така и не се оправи след 15 минути работа с поддържане на газта. И след нова година реших да я закарам да ми я оправят. Закарах е на майстор и той каза не мога да ти помогна , най-вероятно е нещо електрониката или газовото дава проблеми ( с обикновенно газово е ). След като я взех пак пробвах да запаля, но от тогава даже само върти стартера и не пали, а преди поне палеше. Закарах я на друг майстор и той дига ръце - казват че са проверили компресията на цилиндрите, кабели, свещи, делко, бензиновата помпа, има и някакво реле за бензиновата помпа и то е проверено, откачано е и газовото,за да не би неговата електроника да дава проблем, и пак не пали, и се съмняват да не би компютъра да прави проблем. И сега може би ще търся трети майстор да я гледа, но какво толкова може да и има, че да не могат да открият проблема.Помагайте и давайте съвет от къде може да е проблема или поне при кого да я закарам, че да ми свърши работа? от Варна съм.Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #2 Отговорено 11 Януари, 2013 Хубава работа, аз дето съм от Бургас знам къде да отида Виж тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naiden_Chervenkov 0 #3 Отговорено 11 Януари, 2013 Хубава работа, аз дето съм от Бургас знам къде да отида Виж тук Първият при когото ходих е Дидо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NoLabel 0 #4 Отговорено 12 Януари, 2013 Ех, ако беше от София щях да ти предложа човек, при когото да отидеш, ама... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todort4 0 #5 Отговорено 12 Януари, 2013 Закарай някой да види ангренажния ремък нещо да не е прескочил кога си го сменял за последно. Сигурен ли си че всичко по електрониката е проверено както трябва от втория майстор. Виж и дали дюзите на инжекциона имат захранване(импулси). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naiden_Chervenkov 0 #6 Отговорено 14 Януари, 2013 Закарай някой да види ангренажния ремък нещо да не е прескочил кога си го сменял за последно. Сигурен ли си че всичко по електрониката е проверено както трябва от втория майстор. Виж и дали дюзите на инжекциона имат захранване(импулси).Не е компютър, ангренажния ремъка си е наред, инжекциона има захранване. Дилемата продължава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naiden_Chervenkov 0 #7 Отговорено 17 Януари, 2013 (Редактирано) След почистване на дюзите колата работи перфектно, както си беше и преди. Редактирано 17 Януари, 2013 от Naiden_Chervenkov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todort4 0 #8 Отговорено 18 Януари, 2013 Нямаше ли да стане с добавка за инжекцион. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #9 Отговорено 18 Януари, 2013 И как да стане като колата му не е палила Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове