Jump to content
AlexandarB.

Изпускателна 4-2-1

Recommended Posts

Здравейте,колеги от скоро съм в форума и от скоро карам прелюд 5г. ф20 мотор вече го докарах до към 145-150 коня (или поне така мисля разлика има мн малко спрямо стока)та така де направих доста подобрения (Преден лип и спортни решетки,заден спойлер,карбонов капак,прагове)(бас каса,7 инчов дисплей) та следващото което смятам да напрвя е да сменя гърнетата за по добър звук ? искам да питам в пловдив или околието каде мога да намеря прилични оферта за хубави гърнета и понеже не съм много наясно по добре ли е да сменя цялата изпускателнаако сменя цялата изпускателна 4-2-1 с по дебели тръби ще спечеля ли мощност?ако има хора с сменени гърнета предполагам има доста такива да кажат отзиви и горе голо парите които те са дали мерси предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лелеле, това като го чета и щях да падна...Как разбра че си стигнал 145-150 коня, въобще имаш ли си идея как се качват 20 коня отгоре? Предполагам конете не са качени от броните, решетките и от музиката, но така прозвучава като ти чета писанието.Та по темата:Най евтиния начин за позасилване на Ф20 е да купиш вмукателен и изпускателен колектор от Х23, също така и дросел от Х23, интейк със спортен филтър и да идеш да ти настроят колата(за което най вероятно ще ти трябва и ново ЕКУ)От всичко това което грубо ще струва 600лв ще се радваш ако изкарах 15 коня.Поздрави и успех.

Редактирано от rollin
  • Нагоре 4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лелеле, това като го чета и щях да падна...Как разбра че си стигнал 145-150 коня, въобще имаш ли си идея как се качват 20 коня отгоре? Предполагам конете не са качени от броните, решетките и от музиката, но така прозвучава като ти чета писанието.Та по темата:Най евтиния начин за позасилване на Ф20 е да купиш вмукателен и изпускателен колектор от Х23, също така и дросел от Х23, интейк със спортен филтър и да идеш да ти настроят колата(за което най вероятно ще ти трябва и ново ЕКУ)От всичко това което грубо ще струва 600лв ще се радваш ако изкарах 15 коня.Поздрави и успех.

Не не се изразих ясно просто еми чип тунинг не знам точно колко коня се почелят от него защото колата е бензин пък и те са в много високите оборти затова инче освен чипа спортни свещи и кабели спортен въздушен(което едва ли печели нещо)чипа е общо зето но скоро мисля да измисля нещо за турбина така че после ще и правя дино

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отиваш на карловско шосе срещу вектата има много кюнци и тръби каквито искаш :)/> момчетата работят добре.

Редактирано от R-Racing

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...