AlexandarB. 15 #1 Публикувано 9 Януари, 2013 Здравейте,колеги от скоро съм в форума и от скоро карам прелюд 5г. ф20 мотор вече го докарах до към 145-150 коня (или поне така мисля разлика има мн малко спрямо стока)та така де направих доста подобрения (Преден лип и спортни решетки,заден спойлер,карбонов капак,прагове)(бас каса,7 инчов дисплей) та следващото което смятам да напрвя е да сменя гърнетата за по добър звук ? искам да питам в пловдив или околието каде мога да намеря прилични оферта за хубави гърнета и понеже не съм много наясно по добре ли е да сменя цялата изпускателнаако сменя цялата изпускателна 4-2-1 с по дебели тръби ще спечеля ли мощност?ако има хора с сменени гърнета предполагам има доста такива да кажат отзиви и горе голо парите които те са дали мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #2 Отговорено 9 Януари, 2013 (Редактирано) Лелеле, това като го чета и щях да падна...Как разбра че си стигнал 145-150 коня, въобще имаш ли си идея как се качват 20 коня отгоре? Предполагам конете не са качени от броните, решетките и от музиката, но така прозвучава като ти чета писанието.Та по темата:Най евтиния начин за позасилване на Ф20 е да купиш вмукателен и изпускателен колектор от Х23, също така и дросел от Х23, интейк със спортен филтър и да идеш да ти настроят колата(за което най вероятно ще ти трябва и ново ЕКУ)От всичко това което грубо ще струва 600лв ще се радваш ако изкарах 15 коня.Поздрави и успех. Редактирано 9 Януари, 2013 от rollin 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AlexandarB. 15 #3 Отговорено 9 Януари, 2013 Лелеле, това като го чета и щях да падна...Как разбра че си стигнал 145-150 коня, въобще имаш ли си идея как се качват 20 коня отгоре? Предполагам конете не са качени от броните, решетките и от музиката, но така прозвучава като ти чета писанието.Та по темата:Най евтиния начин за позасилване на Ф20 е да купиш вмукателен и изпускателен колектор от Х23, също така и дросел от Х23, интейк със спортен филтър и да идеш да ти настроят колата(за което най вероятно ще ти трябва и ново ЕКУ)От всичко това което грубо ще струва 600лв ще се радваш ако изкарах 15 коня.Поздрави и успех.Не не се изразих ясно просто еми чип тунинг не знам точно колко коня се почелят от него защото колата е бензин пък и те са в много високите оборти затова инче освен чипа спортни свещи и кабели спортен въздушен(което едва ли печели нещо)чипа е общо зето но скоро мисля да измисля нещо за турбина така че после ще и правя дино Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #4 Отговорено 9 Януари, 2013 Брат, като гледам какво пишеш-и идея си нямаш от "силов тунинг"(в което няма нищо лошо разбира се ) Сложи едно спортно филтърче,генерация на 55мм и някакво крайно гърне и не се знанимавай на този етап с повече тунинг 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #5 Отговорено 9 Януари, 2013 (Редактирано) Отиваш на карловско шосе срещу вектата има много кюнци и тръби каквито искаш :)/> момчетата работят добре. Редактирано 9 Януари, 2013 от R-Racing Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове