pesho87 0 #1 Публикувано 8 Януари, 2013 Колеги светна ми SRS на сивик D16Y2 англичанка 1996г. При самодиагностика ми излезна грешка 92.Kaжете какво означава тази грешка:huh:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #2 Отговорено 8 Януари, 2013 92 - SRS control module - supply voltage - Wiring, fuses,battery, alternator, SRS control module Най-вероятно ти е изгорял предпазителя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho87 0 #3 Отговорено 10 Януари, 2013 Значи да се насочвам към бушоните,така ли да разбирам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #4 Отговорено 11 Януари, 2013 Значи се насочваш според възможностите си. Ако ги преценяваш като недостатъчни най-добре се обърни към сервиз. Аз съм ти написал каква е грешката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kosta_87 0 #5 Отговорено 7 Февруари, 2013 pesho87 - аз имам същия проблем SRS-то не гасни. Но при мене проблема беше вследствие на проблем с Акумулатора. Все още не съм намерил, как да я оправя. Ако твоя проблем си го отстранил, моля пиши как точно Приемам съвети и от други Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GaiJin 26 #6 Отговорено 8 Февруари, 2013 Защо първо не се насочиш към чистене на грешката по "познатият" начин,или ако не ти се занимава-иди в Бултрако да ти я изчистят срещу 20 лв.Ако и тогава не стане,тогава мисли други варианти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dove1 5 #7 Отговорено 10 Февруари, 2013 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=7306&st=30 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho87 0 #8 Отговорено 18 Февруари, 2013 pesho87 - аз имам същия проблем SRS-то не гасни. Но при мене проблема беше вследствие на проблем с Акумулатора. Все още не съм намерил, как да я оправя. Ако твоя проблем си го отстранил, моля пиши как точно Приемам съвети и от други Благодаря предварително Колега проблема го реших по поэнатия начин.Пробвай и ти с жълтия кабел при бушоните и с един кламер. При мен изгасна лампата и всичко е ТОК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове