Street-warrioR 287 #1 Публикувано 6 Януари, 2013 Здравейте :)/>/>/> Викам и аз да запиша една скромна темичка тук :)/>/>/> Става въпрос за Хонда Сивик 4ген 1991г Д15Б2. Колата дойде при мен на шега, рекох да си взема евтина Хонда за зимата, да не ходя пеш, щото бях останал без кола и се сдобих с това: с леки ръждички, но нищо сериозно, доста надрана, но все пак читава за годините си :)/>/>/> Обаче се оказа, че тая количка е толкова повратлива, стабилна и лесна за каране, че просто нямаше как да я оставя стокова или да я махна! Сивикът просто си искаше тунинг! :D/>/> Беше голямо мислене, но в крайна сметка поради липсата на готови средства се реши да бъде конверсиран към VTEC! Почна се голямото сбиране на чаркаляци, от което се намериха следните неща: всмукател от Д16А6 (трябваше от Д16З6 но този изпадна на доста добра цена) VTEC глава от Д16З9 (леко препипана :)/>/>) + раздвижна ролка делко Д16А6 4-2-1 изпускател от Д16З6 компютър PW0 от Б16А1 (П28 беше по-добрия вариант, но така се случи) сегменти NPR и врачанската група се зае с конверсията :)/>/> ето снимка на "гаража" пред гаража :zen:/>/> В резултат се роди това :rolleyes:/>/> През това време измислихме и окачване за Сивичето: FK :)/>/> Последва цялостна генерация на 50мм с един резонатор и крайно гърне тип "от модерните" :D/>/> Колата звучи, като баш от Враца! :D/>/> По-късно я настроихме на пътя, при което се показа истинския резултат от преработката и! :plane:/>/> Крайният изглед :)/> За мое голямо съжаление, както винаги ми се случва, се ударих 2 дни преди Националната Хонда среща, тази година :ph34r:/> :ranting:/> :pinch:/> , и почти се бях отказал от колите въобще, затова и пуснах и обява, че я продавам, но в последствие ми дойде ъкъла и сега на колата и предстои цялостно боядисване и изкърпване, редене на скоростната кутия, че тая S20 е пълна скръб и всякакви други глезотийки! Евентуално и нещо друго.. ;)/> Благодаря на цялата врачанска гилдия и по-специално на Яжо, Къдравия, Калмара и Деси :bow:/> , също и на всички, които помогнаха с намирането на чарковете и даването на ъкъл! Специални благодарности и на хората, които не са от форума, но също ме надъхваха да си правя колата и да не се отказвам! :bow:/> :honda:/> Поздрави и stay tuned... :hondarulez:/> 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emo1234 6 #2 Отговорено 6 Януари, 2013 Евала каквото и да става нетрябва да се отказваме това е Хонда фен :rolleyes:/> 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #3 Отговорено 6 Януари, 2013 Ейй, дошъл ти е акъла най-накрая. За готова кутия можеш да се обърнеш към RadoslavKZ има една за продан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #4 Отговорено 6 Януари, 2013 Ей,голям екип е тоя Врачанския!Браво за ентусиазма и поздрави на групата от Враца п.с.Това 4-ките са голяма работа 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
botlik3 45 #5 Отговорено 6 Януари, 2013 Как да не му се докара 4-ка на човек... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ALFI 1 #6 Отговорено 6 Януари, 2013 браво братле е това е да си ХОНДА фен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Валентин87 24 #7 Отговорено 7 Януари, 2013 не се отказваи от хондата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове