Orion 3 #1 Публикувано 5 Януари, 2013 Здравейте колеги! Интересува ме колко на брой са шлиците на съединителя на D15b2 и дали ще мога да сложа кабелна кутия от D16a6 със L3 кожух ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 6 Януари, 2013 Има мноо голямо значение кои е ровил преди теб по колата !!!.5та я има и с 200 мм и с 212 сиреч 20 на 19 шлици . по скоро си с 19 там има и на 200 и на 212 .Писах ти намираш си кутия и местиш карантията в твоята много по лесно е. инак на двигателя ще я закачиш ма разлика няма много в тея кутий а и цирка е по голям .Другото на 212 е препоръчително да минеш . ако не си ,ти трябва маховик и комплект съединител .Мале нещо се оплетох с броя шлици :D .единственото е че а6 трябва да е с големите лагери а ти си с малките . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #3 Отговорено 6 Януари, 2013 Фене,момчето пита за моята кутия,да знае дали да я взема.L3 кабелна кутия,с големите лагери е,с предавки от рекс и крайно 4,4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 6 Януари, 2013 е аз да не съм ванга че да знам ко има вътре ;)/> :D/> .А6 ни е с рексови ни е с 4.4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #5 Отговорено 6 Януари, 2013 Дааа,бе,аз затва уточнявам.20 шлици е моята и последно карах с керамиката на AMD-от стария му мотор-д15б2 мини ми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #6 Отговорено 6 Януари, 2013 ето защо понякога жокерите са от полза .И пак идваме на моето мести карантията и е шес Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #7 Отговорено 6 Януари, 2013 Затва пиша за какво става въпрос,за да няма после приказки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orion 3 #8 Отговорено 6 Януари, 2013 Значи ще стане работата с тая кутия и моя съединител Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове