Jump to content
Guest jamie

За ОФТОПИК писанията.

Recommended Posts

Guest I-style
Отговорено (Редактирано)

Освен да стиснем ръцете :cool::lol: да няма, но все пак нека и администраторите, модераторите и всички власт имащи да проявяват разбиране, защото всички или поне почти всички тук сме зевзеци -ако някой се чувства засегнат от това определение съжелявам! Но поради зевзеклъка ни се получава :D и затова малко толетантност от власт имащите малко по- малко :P от нас и всичко смятам ще е наред:rolleyes::P

Редактирано от I-style

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Sanders

Оф топик , та оф топик!И какво следва?Много ме интересува какво ще стане като такива като мен , И-стаил , Магнум , Боги сме си майтапчии и си се майтапим помежду си!?Та :горепосочените и всички , които се чувстват като нас - имаме си телефоните , кръчми има достатъчно и там никой не може да ни каже какво и на какъв тон да си оф-топваме!Аре наздраве на всички псевдо чатъри и оф тотототопаджии! :lol::cool::rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

Аз, такова, не че нещо, ама.... заглавието на тази секция - "Общи дискусии", в която се намира настоящата тема не е ли достатъчно показателно? То си е баш за такива раздумки. Не виждам защо е нужно да има втори форум за оф-топици, като си има секция за това в тоя?

Малко подличко от моя страна, признавам :-)))След като нямаше форум ОТ пуснах ОТ тема ..... все пак не се сърдете, но засега май в тази тема ОфТопик мнение НЕ ВИДЯХ ! :rolleyes: ПП: Аз лично имах предвид именно разтоварваща част от форумите, място където със СТАС да можем да паркираме и Тойотите си :cool: например (напоследък аз също идвам с Тойотка на сбирките).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest I-style
Отговорено (Редактирано)

А дали забелязвате че темата за оффффффффтопика си стана най- четената тема! Май си има нужда от време на време- когато някой не плаче , че мотора му прекъсва или климатика не му духа да се разпуска с офтопик? :rolleyes:

Редактирано от I-style

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest I-style

Колеги и сега за последно нека се посмеем малко!Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Sanders

И-стаил , много малко мнения пускаш бе)))) :rolleyes::cool::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Яко оффтопик...Мухахахахаха...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petrakiev

Яко, му ха ха, ебати знаците ебати чудото - ся като видя неравности п пътя и.................. беднага скачам в канавката :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Е моя личност е горда че първото мнение ОФфф топик е моето

Сега съжелявам за :cool: но си падам бъзиклия  ;) Ей хора Виктор го няма , ДАЙТЕ ДА ПИРУВАМЕ  :lol:  :P  :P  :P  :D    че после ще ни      :P  :P  :P  :P  :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Айде стига толкова :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...