Jump to content
dan4o

продавам капачка

Recommended Posts

Колеги, продавам капачка за воден радиатор, на 1,1 бар нялягане от малките перфектна оргинална японска, смъкната е от сивик 6 генерация, цена 15 лв, воден радиатор 20 лв, ако на някои му се занимава да го оправя изкършен му е горния вход за маркуча поради невнимание не е текъл нокога питата е перфектна и не е лепен, марка TOYO,оргинален на хонда, за връзка тук на ЛС, или тел 0877 350 426-Йордан, снимки ще кача по късно, работя с ЕКОНТ, предлагам всякакви опции за проба и преглед да не си имам проблеми после, поздрави и весели празници

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нагоре ако някои вземе 2 те 30лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човек-о тези неща се подаряват а не продават .Не Ви ли е срам да искате пари за стари и счупени части/не визирам само теб /

добре колега даи адрес да ти ги подаря, аз като купих новия радятор да не са ми го подарили а ми казаха даи 200лв и си свиркаи не е хубаво да ми спамиш в темата можеше и на лични и моля модераторите да ми затрият всички теми в продава заради еи такива пишман купувачи кат колегата над мен, И ПАК КАЗВАМ И МОЛЯ МОДЕРАТОРСКИЯ ЕКИП ДА МИ ЗАТРИЕ ВСИЧКИ ТЕМИ С КОМЕРСИАЛНА ЦЕЛ, и да си продават в тоя форум точно определени газета и да се кефят, ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ КОИТО СА МИ РАЗБРАЛИ ПОСЛЕДНИЯ ПОСТ
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...