Jump to content
MAD DOG

Съвет на GSM апарат

Recommended Posts

Здравейте.Трябва ми животинче с възможност за работа с 2 SIM карти и на което ДА МУ ДЪРЖИ БАТЕРИЯТA.Споделете впечатления,но не от разни ревюта,а от апарати които лично сте ползвали.Благодаря.П.П.,а някой ако иска да ме зарадва за Нова година,никак,ама хич няма да му се разсърдя! :D

Редактирано от MAD DOG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Брат,на жената дълго търсих такова животно,на което да му работят и двете карти едновременно и се спрях на Самсунг В5722.Щом госпожата е доволна,значи телефона е читавПубликувано изображениеА,и батерията държи няколко дни.Ето за Това става въпрос.Предполагам не търсиш смартфон?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако пък търсиш смартфон ти препоръчвам Samsung Y Duos.Две карти,добра камера,добър плейър и перфектна батерия(без да го ръчкаш излишно-седмица).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нокиа х2-02 - останах доста доволен от него , има си стил апарата не е скъп д/г средна класа от към екстри:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ползвах двукартов Самсунг 3 години,служи ми вярно до последно.Тази година си купих от Виетнам Леново златен-уж по модерен и той такъв с две карти.И двата работят много добре ,удароустойчиви са,а на втория батерията му държи около седмица и то на добро говорене.А го взех за 80 долара.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако искаш обикновен телефон с две сим карти и основни функции си вземи Самсинг C3322. Батерията кара по седмица и повече ако не говориш много

Редактирано от trifon.trifonov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какъв ми ти смартфон,ако може само две копчета да има,още по-убуу.Пешо,тоя Самсунг май е добре,особено откъм цена... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще останеш доволен от негоПубликувано изображениеНе е нищо особено,но е супер практичен и вече доста евтин.Камерата също не е зле по спомен 3.2Мп,което е добре,има слот за SD карта-какво му трябва на човекПубликувано изображение ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

X1-01 NOKIA ТОВА е твоя телефон в режим на готовност Държи 20-5 дни ;)/> ПРОБвано лично от мен. В натоварен режим държи много(според зависи) . Това е телефон за работа които никога няма да те предаде лесен като всички нокиии от 3310 насам. Имам го от маи месец изтървам го на земята става на парчета сглобявам го и продължавам да говоря . Цената Също е добра мисля под 100 лв. ИМАМ и галакси С3 - които за мен нестава за говорене ;) Само за човъркане и снимане.

Редактирано от K1r1L
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

X1-01 NOKIA ТОВА е твоя телефон в режим на готовност Държи 20-5 дни ;)/>/> ПРОБвано лично от мен. В натоварен режим държи много(според зависи) . Това е телефон за работа които никога няма да те предаде лесен като всички нокиии от 3310 насам. Имам го от маи месец изтървам го на земята става на парчета сглобявам го и продължавам да говоря . Цената Също е добра мисля под 100 лв. ИМАМ и галакси С3 - които за мен нестава за говорене ;)/> Само за човъркане и снимане.

И аз съм с него наистина си е Нокиа, от време на време мрънка, че иска да зарежда след около 2 седмици игнорираш до 3-тия ден горе долу...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Избора е направен.Нокията ше да е.Печели с това че има фенерче... :D Благодаря на всички отзовали се.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...