Jump to content
jarjarbings

Мнение за обява Хонда Акорд 7

Recommended Posts

Здравейте колеги и Весела КоледаПубликувано изображение

След голямото преяждане около почивните дни в главата ми дойде "еретичната" мисъл да мина в по-горния класПубликувано изображение/>

Конкретната кола на която съм се спрял е : http://nfs.mobile.bg...3413&f1=details

Въпроса ми е, ако някой има мнение, съвет или най-добре лични впечатления от този автомобил и не го мързи много след почивните дни да сподели.

Предварително благодаря на отзовалите сеПубликувано изображение/>

П.С.Дали ще поема голям риск,ако взема колата без преди това да я закача на компютър, предвид мястото където се намира колата и евентуалния отказ на продавача да дойде до София за преглед в някой от оторизираните сервизи?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ДА, голям риск е без преглед в оторизиран сервиз. Такъв има в Пловдив (близо до Пазарджик), отидете, плати си разходите, може да си спестиш много главоболия.Относно колата - хубаво си се насочил към бензинка, но за тия пари можеш да намериш по-високо ниво на оборудване 2.4 двигател - с фабричната навигация, шибедах и всичко. Аз имам притеснения, че колата е карана 150 хиляди в БГ - мойта дойде на 170 от Италия и беше уникално безшумна вътре. За 60 хиляди по нашите пътища и паважи почнаха да скърцат разни пластмаси, да дрънкат разни работи, дето като я вкарам в сервиз (само истински Honda сервиз) ми казват, че не могат да хванат кое от къде е, че да го оправят. А не ме разбирай погрешно - не съм мундар и макар че си натискам колата, я поддържам изключително редовно и я пазя много от разбити пътища.

Редактирано от Veseliq

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за бързия отговор колега Публикувано изображение

Относно по големия двигател ,малко в повече ще ми дойде откъм данъци,разход и т.н.А пък и на тази искам да я взема без музиката и цената ще дойде доста надолу.

Ще почакам още малко за инфо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-големия двигател не е с по-голям разход, а с осезаемо повече мощност. Данъците и застраховките ще са пренебрежително по-скъпи на фона на разходите като цяло да имаш такава кола. А дори да е 2.0 бензин, пак гледай да е топ нивото за 11-12 хиляди. Фабричната музика на високото ниво е уникална, а екстрите са това, което те кара да се чувстваш щастлив в колата дългосрочно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-големия двигател не е с по-голям разход, а с осезаемо повече мощност. Данъците и застраховките ще са пренебрежително по-скъпи на фона на разходите като цяло да имаш такава кола. А дори да е 2.0 бензин, пак гледай да е топ нивото за 11-12 хиляди. Фабричната музика на високото ниво е уникална, а екстрите са това, което те кара да се чувстваш щастлив в колата дългосрочно.

Аз доколкото се ориентирам с този цветния километраж не е ли Екзекютив...или съм в грешка?Да,няма шибедах,но .... Редактирано от jarjarbings

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Междувременно обявата не е валидна вече,което води до приключване на темата:huh:/>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...