Jump to content
nikas

Дистанционно палене Civic 96г.

Recommended Posts

Весели празници колеги , намислил съм да си слагам дистанционно палене на Civic-а , и искам да разбера плюсовете и минусите .Ако някой може да помогне. Прочетох доста теми за това , Колата се държи в гараж и не е проблем макар и с ръчни скорости да се остави на нулева. Интересува ме някой който разбира или го е правил , първо кой, после ако може да ми даде координати и къде биха ми поставили устройството . В e-bay (http://www.ebay.com/itm/Audiovox-Prestige-APS997C-2-Way-LCD-Car-Alarm-Remote-Start-Starter-APS-997-/251202863246?pt=US_Car_Alarms_Security_Systems&hash=item3a7cdb808e),

(http://www.ebay.com/itm/160900474202)има колкото ти душа иска такива комбинирани с аларма устройства , дали монтажниците ще се навият да монтират такова устройство , и не на последно място ако някой е запознат колко ще ми струва монтажа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо сложно няма,слагал съм даже на Москвич Алеко.Монтажника трябва да има инсталация на мотора и на парното/климатика.Да с хване на правилните места.Труд 100-140 лв в зависимост от монтажа.Грубо го смятай 20 лв/час.Релетата се сменят на всеки 2 години,за да нямаш проблем.Подръжката е 40 лв на година...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Весели празници колеги , намислил съм да си слагам дистанционно палене на Civic-а , и искам да разбера плюсовете и минусите

Колега, привет! Темата ще направи година, но да попитам за обратна връзка - полезно ли ти бе инфото и каква я свърши :D/>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам познати с такива аларми, но не виждам кой знае каква логика в монтирането им. Според мен единственото предимство е, че не губиш време да чакаш колата ти да загрее или евентуално да обърне на газ (ако е с АГУ). Не ми харесва това , че когато влезеш вътре и натиснеш спирачката колата гасне, при което трябва да си я запалиш нормално с ключа. Това за смяната на релетата не го знаех, но има логика, не ми се мисли обаче какво може да стане ако се бъгне релето.

Аз лично бих предпочел монтирането на качествена печка, която върши същата работа, евентуално дори ще има и таймер. Минусите са че се губи турбо ефекта на мега гъзаренето да запалиш от разстояние Публикувано изображение .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...