dufosvti2 303 #1 Публикувано 23 Декември, 2012 Сдобих се с капаче от д16з6.Понеже знам,че става с леко преправяне,реших да попитам. Кое точно трябва да се преправи?Горния капак ще се сваля за реглаж на клапани и реших да наместя капака,че нещо не ме кефи,като знам,че може да стане голяма белА.Пускам 3-4 снимки,белким някои обясни по тях,та да разбулим мистерията. на 3тата снимка се вижда,че липсва болт.трябва ли да има там болт? Аиде хора,знам че за някои това е като да зглобяват лего.даваите да разбулим мъглата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #2 Отговорено 23 Декември, 2012 За третата снимка,там е маса. За капака не знам,като свалиш капака на клапаните виж дали идват отворите за захващане на капака на ремъка и тогава импровизирай. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #3 Отговорено 23 Декември, 2012 Пада голямо дялкане с макетното ножче долу към стойката на мотора и отдолу към долният капак.Свали капака на клапаните и мери,налагай,дялкай и така.Директно не пасва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #4 Отговорено 23 Декември, 2012 Ok.като стане,ще пусна снимка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове