mohican 12 #1 Публикувано 22 Декември, 2012 Тея дни се разведох с алфата (147) и се сдобих с едно Hr-v Между другото много читав двигател е 1.9jtd като цяло бях доволен и не ми е създавала ядове, освен кекавото окачване . Какато и да е. Взех го леееко на абордаж, по думи на автоджамбаза, че е добро. Тук е мястото да вметна, че от него взимах и алфата и едно фиатче фюрино, може да се каже че му имам доверие понеже са много добри приятели със зета и до сега не ме е подвеждал, да не се впускам в подробности. Та двигателчето запали без проблем, въпреки че не е било палено и цялото беше в лед и сняг, работи добре поне на слух . Изкарах го отвън, изчакахме да дойде един човек с камионче с платформа, тук аз не се наех да го качвам, та продавача го качи, издрапа си нагоре, въртят му сите колела , шумове нещо не се чуват. Гумите са що годе добри зимни, не съм ги мерил колко им е грайфера. Имах разни въпросчета, но вече в оффроуд форума ми отговориха, някой са и тук присъстващи, та няма да питам повторно Днес ми пристигнаха маслото за скоростната, за диференциала, ремък, ролка и филтри. Ще видим кога ще мога да ги сменя. Ами туй за сега. Мой снимки нямам, ще пльосна няколко от обявата дето съм ги поорязал Повече "кисна" в оффроуд форума, тук наминавам да чета това онова, ама то голяма скука (в добрия смисъл) Това ми е първата хондичка и за няколкото дни дето се познаваме съм доволен. п.п. Една забележка, търсачката на форума нещо не е много добра . Весели празници на всички 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1557 #2 Отговорено 22 Декември, 2012 (Редактирано) Добре дошъл и тук :cool:/>Скука викаш?!Тук поне всичко е Хонда, та може и да се научи нещо (със сигурност)!Иначе да, в офроуда сме най-скучния подфорум. Нема раздатки, дифове, блокажи-млокажи, 6-инчови лифтове, 35-ици гуми! Най-много някоя счупена чистачка, или проблем с щората в багажника :lol:/> Редактирано 22 Декември, 2012 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon.trifonov 61 #3 Отговорено 22 Декември, 2012 Честито Колега за прекрасната придобивка... И на мен много ми харесват тези и се надявам един ден и аз да се сдобия с такова за зимата Със здраве да го караш и само консумативи да се сменят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IvanIvanovi 7 #4 Отговорено 18 Януари, 2013 ако не си намерил крик все още, ето ти един Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mohican 12 #5 Отговорено 29 Януари, 2013 Чак сега забелязах това, ама едва днес реших да сърфна из форума, не само 4х4 раздела Мерси, намерих от братчеда от вторичните разни заделяни крикове и ключове, та за без пари толко Крика май е бил бусов, малко преправяне и е готов.Благодаря за загрижеността Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове