Jump to content
mohican

Още едно Харви (Hr-v)

Recommended Posts

Тея дни се разведох с алфата (147) и се сдобих с едно Hr-v :) Между другото много читав двигател е 1.9jtd като цяло бях доволен и не ми е създавала ядове, освен кекавото окачване :dry: .

Какато и да е. Взех го леееко на абордаж, по думи на автоджамбаза, че е добро. Тук е мястото да вметна, че от него взимах и алфата и едно фиатче фюрино, може да се каже че му имам доверие понеже са много добри приятели със зета и до сега не ме е подвеждал, да не се впускам в подробности.

Та двигателчето запали без проблем, въпреки че не е било палено и цялото беше в лед и сняг, работи добре поне на слух . Изкарах го отвън, изчакахме да дойде един човек с камионче с платформа, тук аз не се наех да го качвам, та продавача го качи, издрапа си нагоре, въртят му сите колела , шумове нещо не се чуват. Гумите са що годе добри зимни, не съм ги мерил колко им е грайфера.

Имах разни въпросчета, но вече в оффроуд форума ми отговориха, някой са и тук присъстващи, та няма да питам повторно :)

Днес ми пристигнаха маслото за скоростната, за диференциала, ремък, ролка и филтри. Ще видим кога ще мога да ги сменя.

Ами туй за сега.

Мой снимки нямам, ще пльосна няколко от обявата дето съм ги поорязал

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Повече "кисна" в оффроуд форума, тук наминавам да чета това онова, ама то голяма скука :) (в добрия смисъл) Това ми е първата хондичка и за няколкото дни дето се познаваме съм доволен.

п.п. Една забележка, търсачката на форума нещо не е много добра :unsure: .

Весели празници на всички :)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл и тук :cool:/>Скука викаш?!Тук поне всичко е Хонда, та може и да се научи нещо (със сигурност)!Иначе да, в офроуда сме най-скучния подфорум. Нема раздатки, дифове, блокажи-млокажи, 6-инчови лифтове, 35-ици гуми! Най-много някоя счупена чистачка, или проблем с щората в багажника :lol:/>

Редактирано от Krasi-mir

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито Колега за прекрасната придобивка... И на мен много ми харесват тези и се надявам един ден и аз да се сдобия с такова за зимата Публикувано изображение

Със здраве да го караш и само консумативи да се сменят Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чак сега забелязах това, ама едва днес реших да сърфна из форума, не само 4х4 раздела :)Мерси, намерих от братчеда от вторичните разни заделяни крикове и ключове, та за без пари толко :)Крика май е бил бусов, малко преправяне и е готов.Благодаря за загрижеността :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...