Richard 41 #1 Публикувано 16 Декември, 2012 Здравейте всички форумци. Както много други, така и аз стигнах до извода че следващата ми кола ще е HONDA CRV 1 ген., страхотна возия и по думите на много - много здрава машина. Но това ще стане към края на март, когато ще се върна в България, че сега съм малко по гурбет. Купя ли я - ще я газифицирам с ГИ, и не мисля да избирам конкретно някой от двата двигателя 128 или 148 коня, просто ще търся запазен екземпляр. Но проблем ми е че живея в Шумен, а там няма специализиран сержиз за Хонди, или поне някой майстор, който да може да извърши обстоен преглед на возилото, преди за го купя, евентуално. Пък и аз до сега не съм карал японка и не знам какво и къде се гледа. Конкретно за CRV 1 ген. най-малкото си мисля че ще трябва да знам - дали е имало монтирана газова преди, дали клапаните са регулирани, компресия на цилиндри, ходова част, но пак си мисля че ако е някой който си разбира, ще знае какво точно да погледне. Та значи на въпроса, бих искал да ми помогнете например ако си харесам HONDA CRV да кажем от Пловдив - някой пловдивчанин форумец да ми удари едно рамо - да ми препоръча добър сервиз за да ми я прегледет. Естествено - почерпката после ще е от мен. Да кажем ако има желаещи да ми съдействат - да ми пишат моб. си телефони, и като се върна, както писах по-горе към края на март в България, и като започна да обикалям из автокъщите, независимо в кой град си харесам дадена Хонда - да имам на кой да се обадя за помощ за сервиз и преглед. Както писах почерпката после гаранте. Предварително ви благодаря и се надявам повече хора да изразят желание за съдействие, и на всички във форума - леки и безаварийни километри с хондите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове