Х.Ставрев 76 #1 Публикувано 15 Декември, 2012 Идеята ми се въртеше в главата от доста време но все не намирах време за реализацията и но пък за това на сметка ровейки се из разни разнообразни форумчета попаднах на това http://honda-tech.com/showthread.php?t=2762074 .:P/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Traccer 12 #2 Отговорено 16 Декември, 2012 (Редактирано) Това е уникално,незнам само планките за смяна мястото на ръчната как ще ги оцелиш. Редактирано 16 Декември, 2012 от Traccer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red Line 33 #3 Отговорено 16 Декември, 2012 Наистина много добро. И моментите с ръчната ме замислят и мен. интересно ми е как се хваща и напасва на мястото на старото барче? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tzetzotz 70 #4 Отговорено 26 Януари, 2013 (Редактирано) дублирах поста без да искам Редактирано 26 Януари, 2013 от tzetzotz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tzetzotz 70 #5 Отговорено 26 Януари, 2013 Tази статия я бях видял преди година близо и се надъхах много да го направя. Не го направих с барче от прелюд ами от акорд понеже ми изпадна без пари. А за това от прелюда ми искаха 60лв. Планката за монтирането на ръчната я взех от магазин за крепежи, има готови перфорирани и са идеални за целта(струват около левче), а вместо да снаждам шпилката с планка, прости си взех и шпилка 1 метър ( мисля беше 0.60лв.) и я смених. Стана много културно. Нямам снимки от монтажа но ия дни като се позатопли ще сляза да наснимам какво се получи. Поздрави 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х.Ставрев 76 #6 Отговорено 3 Юни, 2013 (Редактирано) Тия дни малко раздвижаване имаше по темата.Здобих се с конзола от един колега от прелюд форума но за съжаление конзолата е снякои липси /> които естесвено ще бъдат попълнени с оригинални такива в най скоро време ( подлакътник ,джоп,запалка с пепелник ,копчета ) Тъйкато не ми се чакаше да ми пратят изброените липси реших да направя ''времянки'' щото тази конверсия много нещо се проточе и търпението ми се изчерпва бързо /> Като за начало си направих един кожен подлакътник не е кои знае какво но е мек и удобен ... лично на мен не ми харесва много много поради наличието на гънки които не можах да избегна поради липсата на пистолет за горещ въздух но както и да е така или иначе е временен докато не осигуря оригинален такъв Редактирано 3 Юни, 2013 от Х.Ставрев 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enchev87 59 #7 Отговорено 4 Юни, 2013 За гънките които се получават, пробвай със сешоар. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х.Ставрев 76 #8 Отговорено 17 Юни, 2013 Гънките май май няма да ги изтърпя започнах да си шия кожените маншони около скоростния лост и ръчната и реших и на подлакътника да подправя гънките за сега съм готов на 100% с маншона около скоростния лост и на 50% за подлакътника ...ей на жените хич не им е лесно с тия шевни машини макар че след някой друг тигел влезнах в релси 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #9 Отговорено 18 Юни, 2013 То с тази кожа с която си тръгнал, гънките малко трудно ще ги избегнеш, освен ако не го направиш със шевове. Както е писал колегата давай със сешоар, не ти трябва пищов.Пробвай да сложиш кожата на "верев" за да имаш разтягане във всички посоки, че така има само настрани.А за шевните машини мъжете питаш ли ни лесно ли ни е .Ама като гледам имаш заложби. Успех. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х.Ставрев 76 #10 Отговорено 18 Юни, 2013 И така днеска малко време отделих и за ръчната:D/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове