Jump to content
HONDA CIVIC 79

въпрос от делкото ли е?

Recommended Posts

Здравейте колеги въпроса е следния:като е загрял нормално двигателя,като запаля вместо да се вдигнат оборотите и после да паднат до нормално те падат и после се нормализират и си работи добре това става само при палене иначе като освободя от скорост отиват до нормалните.Някой имал ли е подобен проблем,Колата е сивик англичанка с мотор D14A8.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен се подава грешна информация на компютъра, а той се опитва да регулира оборотите според тази информация. Провери да не е спукан някой вакумен маркуч. Това се сещам на първо време. Иначе проблема при теб може да е от хиляди други неща. Най-добре отиди в някой специализиран сервиз, да направят проверка на PCто. Или изчакай някой да даде по-компетентно мнение от моето.

Редактирано от paRADOx

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На топло палиш на 1000-1100 оборота и след секунда -2 оборотите падат на 750-850,там колкото е таргет оборотите на компа.В движение обаче като изключиш оборотите не падат до там ами остават малко по високи,да кажем 1000.Това май и при двете ситуации не работи при теб.Темп.датчик,мотор за празен ход,вакуум/гарнитура на колектор...и още 10-на причини се сещам.Погледни дросела колко е омазан,може да вижда с просто око омешан прах с масло от отдушника на парите,става голям киреч..

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...