doch 91 4 #1 Публикувано 9 Декември, 2012 ако има значение мотора е D16Y3 проблема е че работи на много ниски обороти и като подам газ претриса и забезазах 4е в високите обороти като превkюча на 2ра ми губи мощност багодариви предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 9 Декември, 2012 А тая кола сигурен ли си че е зацепена правилно и има центровка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doch 91 4 #3 Отговорено 14 Декември, 2012 А тая кола сигурен ли си че е зацепена правилно и има центровка?колега какво ознацава зацепена а за центровка незнам дали е правена смениялсам и свештите s NGК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #4 Отговорено 14 Декември, 2012 Ако не си пипал делкото или ангренажа значи някой свещ не ти работи Затова тресе при подаване на газ на 3 цилиндара си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 14 Декември, 2012 Са единия сменял свещи другия па е на 3 цилиндъра . Ай да видиш , как се диагостицира толко бързо ?Скоро да е сменян ремък /ангренажен/ ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #6 Отговорено 14 Декември, 2012 (Редактирано) А да видим дали не са свещите? Виж внимателно какво е писал по горе doch91 а не си чеши езика.Не е пипан ремъка че да е зацепен неправилно. Редактирано 14 Декември, 2012 от fly-boy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 14 Декември, 2012 Не е пипан ремъка че да е зацепен неправилно. А ти каде видя че е писал за ремък освен че пита- какво ознацава зацепена а за центровка незнам дали е правена смениялсам и свештите s NGК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #8 Отговорено 14 Декември, 2012 Защо да не провери първо свещите ами да се хвърля на по скъпите варианти.Споменава че е сменял свещите а признаците ми са до болка познати за годините опит които имам.По принцип е трудно да се прави диагностика на кола от разстояние като не си там но......Обеден съм че не е ремъка или делкото ако не са барани преди това. Свещите на 100% Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #9 Отговорено 14 Декември, 2012 Тва ми беше идеята да каже малко повече ,че с боб нестава. инак да си провери ремъци и тн . не струва скъпо .Дано да са му свещите де ,че те са на безболезнени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #10 Отговорено 14 Декември, 2012 (Редактирано) Фен :D/> , автора на темата схвана писането ти, както и летящия... doch 91, а на трета губи ли мощност ВЪВ високите?!? :P/> "...багодариви..." :)/> Редактирано 14 Декември, 2012 от Sebulba Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doch 91 4 #11 Отговорено 17 Декември, 2012 (Редактирано) колеги нищо нее пипано по двигатела нито ремаци нито делкото само сам смениял свештите Редактирано 17 Декември, 2012 от doch 91 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #12 Отговорено 17 Декември, 2012 Сложи старите свещи и пробвай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове