Buuzar 0 #1 Публикувано 9 Декември, 2012 Колеги карам D15b2, но имам малък проблем. Как да обясня - паля колата и тръгвам , но при всяко сменяне на скорости колата забива носа и странното, че след дадени обороти се оправя. Казаха ми компа - чистих грешки не е от там. Казаха ми за бензинов филтър и инжектори. Утре ще сменя и горивния филтър, но ме съмнява да е от това. Така, обърнах е към вас колеги - помагайтеееееее ;d Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #2 Отговорено 9 Декември, 2012 сменяѝ моното с друго такова и си готов за 50тина лева Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #3 Отговорено 9 Декември, 2012 (Редактирано) Какви бяха грешките и имаше ли такива. Ланда сондата гледал ли си я?Газ има ли? Да си сменявал скоро ангренажен ремък или да си ровил по делкото? Свещите какви са? Въздушен филтър? Как точно забива муцуната? Редактирано 9 Декември, 2012 от fenabg цитати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Buuzar 0 #4 Отговорено 11 Декември, 2012 (Редактирано) Грешки нямаше компа. Газ има но се кара само ха бензин. Горивния филтър го купих от магазин само за Хонда. А ми казаха , че поже да е от Ланда сондата Редактирано 11 Декември, 2012 от Buuzar Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #5 Отговорено 12 Декември, 2012 Махни плочката на газовото и направи още един тест. Много и спира въздуха по принцип. Тествай я така и сподели какво е станало. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Buuzar 0 #6 Отговорено 13 Декември, 2012 Казаха ми затова преди да пиша в форума. Има подобрение, но пан прави така отвреме на време ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове