SR-71 125 #1 Публикувано 7 Декември, 2012 Честит празник на всички настоящи и бивши студенти Желая на настоящите студенти весело и запомнящо отбелязване на празника, а на бившите - припомнящо отбелязване на студентския празник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #2 Отговорено 8 Декември, 2012 Честито и от мен на всички настоящи и бивши студенти!Довечера съм в Русе да отбележа празника подобаващо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #3 Отговорено 8 Декември, 2012 http://vbox7.com/play:d99321a0 Честит празник на всички колеги-студенти настоящи, минали и бъдещи! Наздраве!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #4 Отговорено 8 Декември, 2012 Честит празник на всички студенти – бивши и настоящи! Животът е купон, стига ние да си го направим такъв ! Бъдете упорити и търпеливи до постигане на целите ! п.п. Оставете ключовете за Хонделите вкъщи ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #5 Отговорено 8 Декември, 2012 Честито и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове