Jump to content
Вен_РВ1456ВС

Сивика не пали

Recommended Posts

За моя собствена изненада тая сутрин запалих от раз на първото въртене Публикувано изображение. Айде ся кажете ми кво е тва. И аз вече не знам кво да правя и да си мисля. Ще видя утре как ще е. Относно комбинацията спирт+бензин мисля, че има резултат. Сутрин се подобри и празния ход. След смукач не гасне и не прекъсва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тая сутрин беше доста по-топло от предишните 10-ина дена така че е нормално. Не си писал дали си почистил свещи,0.8 е адски малко за наше коли ще издумкаш бобината, дистрибуторна капачка контактчетата трупат нагар и палеца също?

Редактирано от krasimir_01

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Пловдив миналата седмица имаше и други топли дни. Също така през деня (на обед), когато е над 0 градуса също не палеше. Просто усещам, че в колата има промяна. А за кола, която се кара предимно на газ мисля, че е 0.8 добре. Утре ще си проличи дали ще има напредък

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема е решен след реглаж на клапаните. Явно бяха потънали и опрели в кобилиците. Нямаха грам луфт. След като ги отпуснахме малко, колата взе да върти по съвсем друг начин. Снощи на -8 след като не беше палена повече от 6 часа запали на четвърт и то на газ. През последните 2 седмици не се беше случвало. Вървенето също се промени, сутрин не е нужно вече да държа педала на газта (работи си сама на смукач, за разлика от преди, когато чаках поне 2-3 мин, за да задържи обороти). Определено мисля, че се справихме.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...