Jump to content
dufosvti2

Голям дерт със секретен болт

Recommended Posts

Вчера си слагах 2 зимни гуми отпред и се бях разсеял,та забравих секрета на каплата.на 2 преkи от нас се усетих и слизах да го търса,но уви.мангалите като че ли го изядоха.днес цял ден обикалям по стругари,ма те стари хора,та не се сещат как да мерат ли,незнам и аз,но никои не се наема да ми направи сеkрета.гаиkите са от тези,които продава колегата Изанаги,аkо shте помогне.засега намерих Васко БМВто да ги направи,ма човека вика към петък.някои ако е правил скоро,да споделя,че е спекана работата.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора,не си губете секретите,чесно ужас е и много ходене по мъките

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е за самото развиване, може да им се прикапе една гайка и си ти. Един приятел го е правил това. Само че след това са неизползваеми :(

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едвам намерих един интересен човек.Матричар.Имаше и струг и фреза и умееше да работи и на 2те.направи я за 3 часа.тея гаики от общите не са лоши.много се затрудни завалията.тая гаика ,абсурд да ти е развие някoи без секрета.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest

Изобщо не е абсурд, да знаеш. Моите бяха оригинални на Honda (произведени за тях от McGard), купени за 130 лв. от Бултрако през далечната вече 2008-а. Със същата "шарка" като на McGuard-a са, като допълнително имат един пръстен около тях, който не позволява да ги хванеш и развъртиш с френски ключ, примерно.

Та прибирам си се аз една зимна вечер и гледам няколко келешчета се въртят плътно около колата и пушат. Обзе ме някакво лошо предчувствие, качих се до нас, взех ключовете и преместих колата на светло под една лампа точно пред входа (преди това беше между блоковете на тъмно). На другия ден я огледах и какво да видя - предна дясна (беше откъм по-тъмната страна) останала без секретната гайка. Пипнах следващата обикновена от същата джанта - развърташе свободно на ръка. По тасовете и джантите нямаше и следа от вмешателство, все едно аз си ги бях отвил със "секрета" от комплекта. Не ми се мисли какво щеше да стане, ако не бях преместил колата тогава.

На точно същото място, където се случи това, няколко месеца по-късно едно Голф-че остана на трупчета и седя така доста време. Всеки път като минех покрай него и ми се свиваше сърцето...

Сега съм с нов комплект гайки, тези на McGard. Реших, че няма смисъл да давам пак 130 лв. при положение, че апашите нямат спирка.

Ето и едно клипче за свалянето:

 

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=q3O9p7UIyHY

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...