Jump to content
civicgonemad

Продавам тампони ES, глава от d16y3 и дреболии

Recommended Posts

Продават се комплект полиуретанови тампони за задни носачи номера им е 16.3104g (rear lower control arm) . Чисто нови. Цена 100лв.

Публикувано изображение

За контакти 0896 813 171.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе!

Добавям глава от d16y3. Тя е 99% идентична с глава от d16a6. Шлайфана (само превантивно, челосана), с чисто нови гумички STONE и с припаснати клапани. Няма издевателства върху нея. С оригиналния вал и ролка и пластмаса за зацепването. С нова гарнитура на капака (elring). Кода на главата е PM3-1.

Публикувано изображение

Цена: 150лв. С възможен коментар за сериозни купувачи. Може да се види почти всеки ден. Покупката и ремонта ми излязоха реално 210лв ( 60лв(глава) + 60лв(гумички) + 70лв(припасване) + 20лв(шлайф)=210 ) като не си смятам разкарването. Готова е за слагане.

Телефон 0897 34 20 16. Или на лични разбира се.

Редактирано от civicgonemad

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе! Добавям 2 тампона за задните носачи (големите). Поръчвани от Англия. Бяха в кутии на QH(Quinton Hazell). Цена за 2-та. Търкалят ми се в багажника повече от половин година, даже ги бях забравил.

Цена: 60лв 2-та.

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе! Големите тампони за носачи са продадени.

Добавям в списъка изпускателен колектор 4-2-1. Колектора е в добро състояние. Единствения му кусур е, че е снаждан. В смисъл не пасваше точно и е наддаден с малко. Направено е добре. Карал съм го около 15 000 км без проблем. Нямам реална снимка в момента мога да предоставя тази. 2-ката се вижда. Още е на колата, но ще се свали при интерес.

Публикувано изображение

Цена 50лв. С предпазителите за топлина.

Цената на главата се променя на 130лв. Направо новогодишен подарък. Пак казвам готова е за слагане.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колектора продаден! Главата ще я дам 130лв. ГОТОВА за слагане и напълно здрава! Тампоните на Energy suspension са за Energy Suspension 16.3104G Control Arm Bushing SetFits 1993-1997, Honda Del Sol (including VTEC)and 1992-1995, Honda Civic and CRXДо колко стават за англичанките не мога да кажа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе! Главата съм съгласен да я продам и на 2 части. Разпределителен вал + кобиличен механизъм- 70лв . Добре знаете, този вал е 1:1 с такъв от d16a6. Глава- Отливка - 60лв с клапани пружини тарелки и тн. 60лв. Жалко щото главата е в отлично състояние. Голените тампони и колектора са продадени. Налични са само комплекта на energy suspention (ЕS).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе! Главата продадена!

Добавям 2 гарнитури за Д серия:

1. Гарнитура за всмукателен колектор марка BGA-10лв чисто нова с пакета и картона. Цена: 10лв

2. Гарнитура за глава Elring 3-слойна метална. Съвместима за доста модели или суап към в-тек. На етикета пише- d16z6,d15z1,d15z3 и др. цена 50лв

Ако вземете и 2те всмукателната е подарък.

3. Тампоните на Energy suspention (най-горната снимка) все още са налични!

Всичко останало е продадено.

Ето ги:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе!

1. Гарнитура за всмукателен колектор марка BGA-10лв чисто нова с пакета и картона. Цена: 10лв

2. Гарнитура за глава Elring 3-слойна метална. Съвместима за доста модели или суап към в-тек. На етикета пише- d16z6,d15z1,d15z3 и др. цена 50лвАко вземете и 2те всмукателната е подарък.

3. Тампоните на Energy suspention (най-горната снимка) все още са налични! Цена 100лв.

4. Ангренажен ремък Gates 5348XS - ремъка е със следните характеристики - ширина 26мм,брой на зъбите 124 - За двигатели - B16A1 ,B16A2 на : Цена 35лв. ЧИСТО НОВ с кутията си!

HONDA CIVIC - III (EC,ED,EE), IV (EG,EG6), V (EJ6/8/9/,EK1/3/4,MB)

HONDA CRX II (ED,EE,EE8), III (EH,EG,EG2)

5. Ангренажен ремък MOTAQUIP VTB432 за HONDA- ширина 24мм, Брой зъби 106. Съвместим с D14A1, D15A2, D13B1, D13B2, D14A2, D14A5, D14A8, D15B2, И доста модели! Питайте имам Тек-док да сравня! Цена 30лв. Чисто нов с кутията си.

За контакти 0897 34 20 16, 0896 813 171. Може и на лични. Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе! 2-те гарнитури продадени!

1. Тампоните на Energy suspention (най-горната снимка) все още са налични! Цена 100лв.

2. Ангренажен ремък Gates 5348XS - ремъка е със следните характеристики - ширина 26мм,брой на зъбите 124 - За двигатели - B16A1 ,B16A2 на : Цена 35лв. ЧИСТО НОВ с кутията си!

HONDA CIVIC - III (EC,ED,EE), IV (EG,EG6), V (EJ6/8/9/,EK1/3/4,MB)

HONDA CRX II (ED,EE,EE8), III (EH,EG,EG2)

3. Ангренажен ремък MOTAQUIP VTB432 за HONDA- ширина 24мм, Брой зъби 106. Съвместим с D14A1, D15A2, D13B1, D13B2, D14A2, D14A5, D14A8, D15B2, И доста модели! Питайте имам Тек-док да сравня! Цена 30лв. Чисто нов с кутията си.

За контакти 0897 34 20 16, 0896 813 171. Може и на лични. Поздрави!

4. Водна помпа- GMB чисто нова с уплътнението си. Цена 35лв. Купувал съм я за 1,6(d16y2) съвместима с d16z6,d16y2,d16y8,d16z9. За по сигурно питайте!

5. Малък и голям семеринг съответно за маслената помпа и за коляновия вал от страната на скоростите. Цена 25лв за 2-та.

6. Гарнитура за AGR-клапан за икономици. 5лв.

7. 2 бутилки от по 1,5 литра aнтифриз марка Bilstein, концентрат. Цена 12лв на шише. (в магазина е по 16-17лв)

8. 1 Бутилка от 1L. моторно масло Comma 10-40 Х-flow. Чисто ново взех го по погрешка. Цена 10лв. (12,5 в магазина).

9. Маншон- Вътрешен купуван е специално за d16y3, но може да става и за доста други модели. При запитване ще ви дам информация. Маншон+ скоби+ грес.

10. Маншон- Външен купуван е специално за d15b2, но може да става и за доста други модели. При запитване ще ви дам информация. Маншон+ скоби+ грес.

11. CD Sony CDX-GT20- Цена 40лв. Като ново е. Със стандартна букса за свързване.

Малко снимки:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе! Всички цени се коментират леко. Както съм писал в една друга тема колата я няма вече. Тези работи съм ги взимал за мен със замисъл да се вградят и въобще не са лоши.

Добавям комплект гарнитура+ пръстени за свещи+ тапичките за болтовете( както е на снимката по-долу). Съвместима е с модели' d16a6, d16y3, d13b2, d15b2/b3/b6/b7,d14a1... За момент а тези ми хрумват.

Публикувано изображение

Цена 25лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе!

Ето по добри снимки на помпата:

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Съвместима е с двигатели d16y2, d16z6, d16z9, d16y8. Друг подобен не му хрумва. Вижда се надписа GMB. Чисто нова е с уплътнението си. Цена 35лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе! Какво остана:1. Комплекта за капак на клапаните- 25 лв. 2.Маншон- Вътрешен купуван е специално за d16y3, но става и за доста други модели. При запитване ще ви дам информация. Маншон+ скоби+ грес. 20лв.3. Маншон- Външен купуван е специално за d15b2, но става и за доста други модели. При запитване ще ви дам информация. Маншон+ скоби+ грес. 13лв. 4. Водна помпа GMB съвместима е с двигатели d16y2, d16z6, d16z9, d16y8. Друг подобен не му хрумва. Вижда се надписа GMB. Чисто нова е с уплътнението си. Цена 35лв.5 Комплекта полиуретанови тампони за задни носачи номера им е 16.3104g (rear lower control arm) . Чисто нови. Цена 100лв. Все още има налични ремъци за тях МОЛЯ питайте! Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе! Какво остана:

1. Комплекта за капак на клапаните- 20 лв.

2.Маншон- Вътрешен купуван е специално за d16y3, но става и за доста други модели от D серията. При запитване ще ви дам информация. Маншон+ скоби+ грес. 15 лв.

3. Маншон- Външен купуван е специално за d16y3, но става и за доста други модели. При запитване ще ви дам информация. Маншон+ скоби+ грес. 10 лв.

4. Водна помпа GMB съвместима е с двигатели d16y2, d16z6, d16z9, d16y8. Друг подобен не ми хрумва. Вижда се надписа GMB. Чисто нова е с уплътнението си. Цена 30 лв.

Водната помпа отговаря на този фабричен номер  19200-P08-004 .

Да я отупам от прахта тази тема. Като цяло само тези останаха. При покупка на повече от 1 артикул ще се договорим! 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...