Jump to content
Executor

Кабели и софтуер за обучение на ключ

Recommended Posts

Здравейте,Онзи ден един познат, който кара SEAT си активира имобилайзера и не палеше колата. Та прочетох из интернт та купих VAG Commander софтуера със съответните кабели. Прочетох тук таме направих каквото пишеше и тръгна... Та както и да е. Искам да попитам някой правил ли го е на Хонда и по-специално на сивик 6 ген. Понеже аз имам 3 ключа на хондата но в момента ми работи само единия. Намерих компютър от същия модел и мощност с 3 ключа, но бих искал сам да се пробвам да си обуча на ново ключове.Та въпроса ми е следния. Може ли да ми кажете как се казва софтуера за хондите. Аз намерих няколко в интернет, но предпочетох да питах тук ако все някой го е правил....

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега,Въпреки, че аз лично не съм пробвал, необходим ти е Honda PGM-Tester, червения ключ, както и кода на имобилайзера /за последното не съм сигурен/. Алтернативния вариант е някакъв заместител /напр. V33 SBB Key Programmer/. Като цяло май ще ти е по-евтино да идеш в оторизиран сервиз на Хонда /ако разполагаш с червения ключ/.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за инфото. Аз имам червения ключ. Но идеата беше да си купя кабел и сфотуер за диагностика на хондата и отделно софтуер за обучаване на ключ. Иначе аз имам друг компютър от същатата хонда с 3 ключа и трите работят, но не това ми е идеята.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...