Executor 49 #1 Публикувано 1 Декември, 2012 Здравейте,Онзи ден един познат, който кара SEAT си активира имобилайзера и не палеше колата. Та прочетох из интернт та купих VAG Commander софтуера със съответните кабели. Прочетох тук таме направих каквото пишеше и тръгна... Та както и да е. Искам да попитам някой правил ли го е на Хонда и по-специално на сивик 6 ген. Понеже аз имам 3 ключа на хондата но в момента ми работи само единия. Намерих компютър от същия модел и мощност с 3 ключа, но бих искал сам да се пробвам да си обуча на ново ключове.Та въпроса ми е следния. Може ли да ми кажете как се казва софтуера за хондите. Аз намерих няколко в интернет, но предпочетох да питах тук ако все някой го е правил.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SR-71 125 #2 Отговорено 5 Декември, 2012 Здравей колега,Въпреки, че аз лично не съм пробвал, необходим ти е Honda PGM-Tester, червения ключ, както и кода на имобилайзера /за последното не съм сигурен/. Алтернативния вариант е някакъв заместител /напр. V33 SBB Key Programmer/. Като цяло май ще ти е по-евтино да идеш в оторизиран сервиз на Хонда /ако разполагаш с червения ключ/. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Executor 49 #3 Отговорено 6 Декември, 2012 Мерси за инфото. Аз имам червения ключ. Но идеата беше да си купя кабел и сфотуер за диагностика на хондата и отделно софтуер за обучаване на ключ. Иначе аз имам друг компютър от същатата хонда с 3 ключа и трите работят, но не това ми е идеята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове