Essential 9 #1 Публикувано 24 Ноември, 2012 Здравейте колеги,Бих искал да попитам, случайно някой от вас да разполага с инструмент за мерене на ризи и случайно да се намира в София и да има малко свободно време? Ако няма да представлява трудност да помогне в измерването на ризите на един блок Д16з6.Благодаря за вниманието.Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 24 Ноември, 2012 Разполага, но си далече.Всеки шлайфист има и по-добре той да мери! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Essential 9 #3 Отговорено 5 Януари, 2013 Много заети всички шлайфисти, които знам пък и прекалено много пари, поне според мен, искат за тази процедура, затова питам ако някой има инструмент да направим замервания да видя дали ще го бъде с тези ризи.Благодаря за вниманието. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #4 Отговорено 5 Януари, 2013 Имаш предвид да измери износването на блока?Какво значи много пари.То не като да си измериш обиколката на ханша... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Essential 9 #5 Отговорено 12 Януари, 2013 Точно това искам да направя да измеря износването на ризите за да знам дали ще мога да ползвам стандартен размер бутала... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове